Szép vagyok? Kép lent.
eszed semmi ha képes vagy a netre feltenni a képeidet csakhogy ismeretlen ki tudja milyen pasik azt írják neked hogy szép vagy. őszintén ha te lennél a "vetélytársam" én jót röhögnék.
egy tizenéves taknyos vagy tehát közel sem NŐ, és jól írta más, a te korosztályodban vannak csodaszép lányok is. ha te szép vagy... akkor ők nem tudom mik.
Aranyos vagy, nem mondanálak csúnyának. Nem szeretnék pontozni. Vannak nálad sokkal, de sokkal szebb lányok. Mondjuk már eleve a kérdés " Szép vagyok?" azt sugallja, hogy szerinted az vagy, és valószínűleg azt vártad, hogy mindenki annak mondjon.
N
Biztos vagy benne hogy ezeken a képeken te vagy?Már csak azért kérdem mert mindegyiken teljesen máshogyan nézel ki éppen ezért külön-külön értékelném a képeket
1.kép: Egy erős 8 pont,itt nagyon tetszel
2.kép: Jóindulattal is csak 6 pont,egyébként se jó az ilyen képeket értékelni hiszen a fél arcodat szinte nem is látjuk
3.kép: Háááát...megint csak jó indulattal 4 pont
Gondolom nem vagy fotogén alkat,de tényleg olyan mintha 3 különböző lányról tettél volna fel képeket
Tudom hogy a kép torzít,nem is kicsit úgyhogy szerintem a valóságban gyönyörű lehetsz,élőben lehet elérnéd a 9 pontot is
ő van mindegyiken. pontosabban mindegyik ugyanaz az. jól meg lehet nézni mindegyik képen azt az érdekes arcformáját. a másodikon talán egy kissé jobban meg van hízva.
azon viszont én is alaposan elgondolkodtam hogy valóban a kép tulajdonosa-e a kérdező? mert a lány intelligensnek tűnik. nem olyannak aki netre felelőtlenül feltegyen képeket.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!