Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szép vagyok? Kép lent.

Szép vagyok? Kép lent.

Figyelt kérdés

10-es skálán mennyit adtok srácok? :):)

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 23. 19:28
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
5-öt akartam adni,de a hozzászólásod miatt csak 2-őt kapsz
2013. máj. 23. 19:50
 22/38 anonim válasza:
96%
Nekem személy szerint nem vagy az esetem, de itt is meg fb-n is annyi nyomi, lúzert láttam már, ők tuti kinyalnák még a sz@ros s.gged is.
2013. máj. 23. 19:52
 23/38 anonim válasza:
100%

eszed semmi ha képes vagy a netre feltenni a képeidet csakhogy ismeretlen ki tudja milyen pasik azt írják neked hogy szép vagy. őszintén ha te lennél a "vetélytársam" én jót röhögnék.

egy tizenéves taknyos vagy tehát közel sem NŐ, és jól írta más, a te korosztályodban vannak csodaszép lányok is. ha te szép vagy... akkor ők nem tudom mik.

2013. máj. 23. 19:52
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
5/10.
2013. máj. 23. 19:58
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
10/2
2013. máj. 23. 20:00
 26/38 anonim ***** válasza:

átlagos

10/5

2013. máj. 23. 20:06
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos vagy, nem mondanálak csúnyának. Nem szeretnék pontozni. Vannak nálad sokkal, de sokkal szebb lányok. Mondjuk már eleve a kérdés " Szép vagyok?" azt sugallja, hogy szerinted az vagy, és valószínűleg azt vártad, hogy mindenki annak mondjon.

N

2013. máj. 23. 20:10
 28/38 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne hogy ezeken a képeken te vagy?Már csak azért kérdem mert mindegyiken teljesen máshogyan nézel ki éppen ezért külön-külön értékelném a képeket

1.kép: Egy erős 8 pont,itt nagyon tetszel

2.kép: Jóindulattal is csak 6 pont,egyébként se jó az ilyen képeket értékelni hiszen a fél arcodat szinte nem is látjuk

3.kép: Háááát...megint csak jó indulattal 4 pont

Gondolom nem vagy fotogén alkat,de tényleg olyan mintha 3 különböző lányról tettél volna fel képeket

Tudom hogy a kép torzít,nem is kicsit úgyhogy szerintem a valóságban gyönyörű lehetsz,élőben lehet elérnéd a 9 pontot is

2013. máj. 23. 20:10
 29/38 anonim válasza:
92%

ő van mindegyiken. pontosabban mindegyik ugyanaz az. jól meg lehet nézni mindegyik képen azt az érdekes arcformáját. a másodikon talán egy kissé jobban meg van hízva.

azon viszont én is alaposan elgondolkodtam hogy valóban a kép tulajdonosa-e a kérdező? mert a lány intelligensnek tűnik. nem olyannak aki netre felelőtlenül feltegyen képeket.

2013. máj. 23. 20:16
 30/38 anonim ***** válasza:
98%
Ne haragudj, de szerintem egyáltalán nem vagy szép, sőt, közel sem vagy hozzá. Az arcod nagyon kerek, nem tudom, hogy ez a súlyodból adódik-e vagy sem, de ez a zsírosan fénylő, lelapuló, vasalt haj nem a legjobb választás. A csíkszemöldök sem túl vonzó. A mosolyod egészen bájos, de más pozitívat nem tudnék mondani. 10/4 maximum!
2013. máj. 23. 20:25
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!