Nem ciki az, ha egy 20 ev koruli csaj irigy ram?
Figyelt kérdés
Az egyik baratnom meselte, hogy engem beszel a csaj. Ezek szerint irigy ram, mert nekem tobb pasim volt/van, es meg 16 sem vagyok, neki pedig tudtommal nincs senkije es szerintem nem is volt :))2013. máj. 23. 11:49
12/20 A kérdező kommentje:
nem kamu
2013. máj. 23. 12:24
14/20 anonim válasza:
Egyébként a "fél város" kifejezést sose értjük szó szerint... ;) Szóval nem csak akkor leszel a város ribanca ha mind az 5000nek megvoltál, hanem akkor is, ha már vagy 30nak... ;)
15/20 anonim válasza:
KAMU...
Ha nem: légy kérlek öngyilkos, legalább egy idiótával kevesebb.
16/20 anonim válasza:
Ez kamu, de azért vannak ilyen beképzelt hülye libák a valóságban is sajnos... én csak sajnálom őket. Ha mondjuk 30 pasija volt 16 évesen már valakinek, és erre büszke is azok én csak röhögni tudok. Undorító lehet.
17/20 anonim válasza:
16 évesen 30 pasival voltál. szerinted nem sok? te se vagy okosabb...
19/20 anonim válasza:
OMG! -.-" Hát legyél rá büszke, hogy ezt mind elérted és még csak 16 se vagy! Ha neked ettől most jobb az életed, hogy egy valaki irigykedik rád... akkor már megérte megszületned. :D Nem?
20/20 anonim válasza:
Gazdagság. Fizettek is neked vagy mi van? A kis ri*bancokra nem szokás irigynek lenni, csak szimplán lenézzük őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!