Milyen kapszulától nől a mell, és mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 22:14
3/11 anonim válasza:
Semmilyen csodaszertől nem fog nőni a mell, már egy csomó ilyen kamuszert betiltottak mert még csak nem is azt tartalmazza ami rá van írva..
4/11 anonim válasza:
Nincs ilyen sajna..max a "gének" kapszula :s
5/11 anonim válasza:
Jaj te is kezded?Plasztika,na attól nagyobb lesz a melled!
Jó tudom a TV reklámozhatja h ettől-attól ha ezt szeded/ használod nő de a való életben nem így van.Ha igaz lenne,elhiheted nem dobnának több száz ezret/milliót plasztikára!
6/11 anonim válasza:
ha lenne ilyen nem kéne aplasztika. Ja és a tévhittel ellentétben a legtöbb lánynak/nőnek a fogamzásgátlótól sem változik a mell méret, elenyésző %-nak igen de a legtöbbnek nem.
7/11 anonim válasza:
Nekem nőtt mikor a tri regol fogamzasgatlot szedtem b helyett d kosaras lett. De mikor felirtak a marvelont kb 1 honap mulva 2 kosarral kisebb lett ujra b.s. Akkor nem zavart aztan nagyobb mellet akartam így elkezdtem szedni a tri regolt megint de kellett 1 hónap mire elkezdett ujra nőni. De csak c kosarasra nőtt újra. Hallottam hogy a hormon miatt nő és javasolta egy csaj hogy szedjem duplan, azota áldom érte E 75E kosaras jelenleg a mellem! Viszont mikor probaltam abbahagyni kisebb lett így állandoan szedni kell tehat 2 havit szedek be 1 hónap alatt. Nem is drága ajánlom de csak doki irja fel. Én gy csinálom hogy 2 sztkba is járok igy nem túnik fel 3 havi adagot irnak egyszerre.ja és ha mész iratni mondd hogy már szeded régóta csak más kerületben laktál eddig mert nekem egyszer nem írta ki egy új doki mert hogy ennél már van újabb ezt mondta.
8/11 anonim válasza:
Ne vegyél semmilyen kapszulát, mert a melled nem fog egyiktől sem nőni, csak a pénzed pocsékolod!!! A mellméret csak GENETIKAI ADOTTSÁG!!!
9/11 anonim válasza:
Mit ordítasz, utolsó ? Normális vagy ???
Nincs ilyen "kapcsula", csak a genetika nevű, azt pedig ingyen és bérmentve kapod.
10/11 anonim válasza:
#7 Gratulálok! Aztán majd 5 év múlva, ha gyereket szeretnél akkor csodálkozol, hogy nem lehet, kiderült meddő vagy.
Te normális vagy? Őszintén remélem, hogy ez csak egy troll válasz, mert ennyire nem lehet hülye valaki. Ez hormontabletta és nem mellnövesztésre írják... De persze te tedd csak tönkre a szervezeted, aztán megnézheted majd magad 40 évesen E-s mellekkel a koporsóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!