Hány éves lányok tetszenek? Kort és nemet is! És tetszenek a nagyon hogy is mondjam ilyen zárkózottak? Azokat is észreveszed?
Figyelt kérdés
2009. okt. 3. 20:30
1/4 A kérdező kommentje:
szóval azok az olyanok akik még a szemedbe se mernek nézni.akik nem csúnyák de nem is azok a szépségek.szóval remélemm értitek...
2009. okt. 3. 20:51
2/4 anonim válasza:
Ez most meg milyen kérdés?
Hány éves vagy? 11?
Mi az, hogy hány évesek tetszenek? Hogy jönnek ide a zárkózott lányok?
Szerintem menj inkább aludni...
3/4 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet rendes választ adni?Akkor inkább ne írnál semmit.Ugy utálom akik más kérdését fikázzák és ha 11 éves is LENNÉK akkor mi lenne?Azok pisisek?Nem értelmes lények vagy mi a fene?
2009. okt. 3. 20:59
4/4 anonim válasza:
Hát én nem vagyok fiú de szerintem mindenkinek általában a saját korosztálya tetszik persze vannak kivételek.És az hogy kinek milyen típusú lányok tetszenek az emberfüggő.Kinek a kövér-vékony és van akinek a nagy hangú és van akinek a zárkózott.Ezeket embere válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!