Mit gondoltok, melyik típusú lány a legjobb? (KÉPEK) + 1 kérdés
Testalkatot, öltözködést egyaránt nézzétek.
1. Izmos, sportos
2. Formás, plázacicás
[link] (ő elég vékony mondjuk)
3. Vékony, csinos
Bocsi a sok képért!
Csaloka mert az egyes kategoriaban minden lany edzocuccban van.
A harmadikban meg sima ruhakban. :) ugyanaz a lany ketfelekeppen feloltozve mindket kategoriaba elmenne szinte. Lapos vekony has, fesss popo. A karra meg nem szabad tul sokat gyurni aztan nem lesz pasi az ember lanya.
A kettes... hat tudjatok NEM VELETLENUL van ilyen sok pozolgato plazacica! Tudjatok miert? Mert aranytalan a testuk es valahogy elonyos pozba kell csavarni magukat xD
Hogy honnan tudom? Mert en is ilyen voltam! Az nem formas, hanem plottyedt! A kad szelen is azert van kicsavarodva a csaj es oldalrol fotozva mert akkora valaga lenne egyebkent hogy elfoglalna a fel kepet...
En amugy az elsore edzek most :) Valahol az 1-3 kozott nekem okes lenne, tulsagosan edzett se akarok lenni, de szep feszes lapos hasfal, egy izmosan kerek popsi, vekony zsirmentes karok, csipo es combok valamint formas vadli a cel! Es szerintem ez rohadt szexy!
Mindenki nyaladzik a Victoria's secret modellekre nah ne mar hogy egy izmos lany pasis... Ok mondjuk sztem ok tomegnovelhetnenek egy picit mert kicsit nyeszletek a dragaim :)))
Szoval 1-es test! Csinos ruhakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!