Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok, fiúk őszintén! Mi a...

Lányok, fiúk őszintén! Mi a véleményetek első ránézésre erről a lányról, aki rendkívül népszerű? Tényleg ennyire szép, hogy ilyen sokan felfigyelnek rá?

Figyelt kérdés

Tipikusan azok a "tucatfiúk" vannak oda az ilyen lányokért szerintem. Bővebben izmos test, zselézett haj, magabiztos kisugárzás stb.)Srácok járnátok vele? Tudom, hogy az első két kép agyon van photoshoppolva, de szerintem anélkül is szép lány. A fogait irigylem a legjobban. Ha válaszoltok kort, nemet írjatok légyszí!

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 19. 21:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
egyszer,megdugnám,de eszembe nem jutna járni vele,láttam már sokkal szebbeket is.
2013. máj. 20. 11:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
borzalmas tucat ribi, a csúnyábbik fajtából
2013. máj. 20. 14:20
 13/15 anonim ***** válasza:
11%
Én lányként azt mondom, hogy rá pl. tök felesleges az a több kiló tus, amit használ a szemére, mert anélkül is gyönyörű szeme van. A mosolya is szép. Csak ezzel a sok sminkkel kicsit olyan Barbie-s, bazári jellegűvé teszi magát.
2013. máj. 20. 15:33
 14/15 anonim ***** válasza:
A szemöldöke rémes, mármint nagyon középen kezdődik, ami elég gáz. A foga nekem pont nem tetszik... de ezeken kívül tényleg szép, de gondolom a fiúknak inkább az óriási mellei tetszenek.
2013. máj. 20. 20:40
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit nyanyás ahhoz képest, hogy valószínűleg bőven 30 alatt van. Nem mondanám csúnyának, de nekem nem tetszik.
2014. febr. 16. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!