Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol érdemes napszemüveget...

Hol érdemes napszemüveget vennem? Olcsón! Kiegészítve lent.

Figyelt kérdés

Tegnap vettem egy napszemüveget a garagestore-ban,

[link]

így néz ki. Az alakjával semmi bajom, pont ilyet szerettem volna, viszont a lencse borzalmas. Olyat szeretnék, ami fekete színű, leírtak alapján ez is az, viszont vörösen világít ha fény süt rá, plusz semmit nem véd, és látszódik benne a szemem. sötétített lencséjűt keresek, ami véd a nap ellen, és nem látják benne a szemem. Hol találok ilyet jó árban?

2013. máj. 19. 16:45
 1/6 anonim ***** válasza:

férfi vagy női kell?

Mi a lényeg? hogy fekete legyen a lencse, vagy hogy jó legyen a lencse?

Ha csak kinézet számít akkor keresgélj, nem tudom hol árulnak feketének kinéző "napszemüveget". piac, kínais stb.

Ha meg jó kell:

[link]

fekete mint az este holdfogyatkozáskor.

2013. máj. 20. 21:56
 2/6 A kérdező kommentje:
olyan keretes kéne, amit linkeltem, csak teljesen fekete lencsével, és ami véd is a nap ellen. Plusz nem látszik benne a szem, ez a legfontosabb
2013. máj. 24. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:
pedig az olyan rossz ha nem látszik benne a szem...
2013. máj. 25. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Az a rossz, ha látszik benne, mert akkor fény megy mögé.

A napszemövegnek meg az a lényege tudtommal, hogy nem engedi be maga mellett a fényt.

2013. máj. 25. 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor is zavaró ha nem látni az ember szemét. És nem mindenki veszi le beszélgetéskor.
2013. máj. 25. 18:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Jobban érzem magam, ha nem látják a szemem. Tudna valaki ilyen lencsés szemüveget?
2013. máj. 28. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!