Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tartós zöld hajfestéket...

Sarathie kérdése:

Tartós zöld hajfestéket szeretnék venni. Hol tudnék?

Figyelt kérdés
Volt aki azt mondta nincs is igazi hajfestékben ilyen, csak színező van, de én tartósra szeretném. És volt olyan is aki azt mondta van, csak előtte ki kell szőkíteni a hajat, amit úgyszint nem szeretnék. Tudtok, olyan üzletet vagy oldalt, ahol tudnék tartós zöld hajfestéket venni?

2013. máj. 19. 14:35
 1/2 anonim válasza:
Tartós hajfesték ilyen színben NINCS. És tényleg szőkíteni kell a hajat, mert egy barnán egyáltalán nem fog látszódni, hogy az zöld színű, maximum napfényben, de akkoris méregzöld lesz max. Budapesten az Osvát utcában van egy fodrászkellékes, én még ott vettem piros színű színezőt és szőkítőport/H2O2-t. Pumpás kiszerelés, a derékig érő hajamra négy alkalomra elég, ez 1800ft-ért megéri. Három hétig látszik a szín, ami egy tartós hajfestéknél is hasonló (főleg mert lenő ugye). Ha szőkítőkoktélt használsz, az elméletileg nem roncsolja a hajat annyira, de erről a fodrászkellékesnél érdeklődj.
2013. máj. 19. 14:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem csak festessed be a hajadat, és kész! :)
2013. máj. 19. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!