Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Magamnak legyantázhatom ott...

Magamnak legyantázhatom ott lent? Vagy nem javasolt?

Figyelt kérdés
Szóval nem szeretnék emiatt kozmetikushoz menni,amúgy is szeretem inkább magamnak csinálni az ilyesmit,mindig én gyantázom magam. Lent is ki szeretném próbálni,ez lenne az első, nem baj,ha magamnak csinálom?:S Vagy elsőre tanácsos kozmetikussal? Amit nem szeretnék. Alul nem feltétlenül szeretném,csak felül a vénuszdombot.
2009. okt. 2. 16:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Megcsinálhatod magadnak is, akár elsőre is. Ehez nem kell külön tehetség vagy iskola. Én is csináltam már magamnak. sok sikert!
2009. okt. 2. 16:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi,holnap szerintem megpróbálom..remélem annyira nem fog fájni,bár a hónaljamat epilálom,ezen is sokan csodálkoztak már:D
2009. okt. 2. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
maj írj hogy sikerült! mert én is kiváncsi vagyok :D bár én egyszer egy csöpp részen kipróbáltam az epilátort de azt meg is bántam :S
2009. okt. 3. 00:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Epilátort én is próbáltam,szörnyű:D Na megpróbáltam legyantázni,oldalt bikinivonalban egy csíkot letéptem,egy picit fájt de már nem emlékszem rá,nagyon hamar elmúlik,és csomót kiszedett,tök szép sima:) Megcsinálom majd a többit is,csak túl hosszú volt már a gyantához a szőr,és haza is jöttek páran:S:S:D
2009. okt. 3. 11:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor ideje lesz beszereznem gyantát :D köszi az infot!
2009. okt. 3. 14:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Kicsit úgy fogalmaztam,mintha semmiség lenne a fájdalom,de azért nem valami kellemes,nem akarok tévképzeteket kelteni:D csak annyi,hogy 1-2 mp-ig rossz,amikor kitéped,hát az olyan hogy húú.., de utána elmúlik hamar:)
2009. okt. 3. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!