Olyan akarok lenni mint egy barbie baba. Ez normalis?
Szerinted ezek a lányok szépek, tökéletesek?:
Hát szerintem egyáltalán nem, sőt, undorító, és ezt az emberek kb 95%-a így gondolja. Csak azért fordulnak utánuk a pasik, mert egy numerára jók és aztán ennyi.
15 éves vagy, hová akarod, hogy fordulgassanak utánad egyébként is? Tanulj, szórakozz a barátaiddal, legyél a családoddal, keress értelmes elfoglaltságot. Tudom, hogy a mai tinik között ez butaságnak hangzik, de hidd el, nem az.
Amúgy mielőtt bármi változtatásokba kezdenél a testeden, kérlek, először beszélj anyukáddal, esetleg egy pszichológussal, hiszen itt már elég súlyos önértékelési problémákról van szó
basszus de megijedtem ezektől a képektől O.O
xD
Az nem gond, ha szép szeretnél lenni, de legyél természetesen szép!:) Én sem vagyok barbie baba, vagy amolyan mai tipikus műnő... és ezzel kitűnök a mai tömegből, az tuti.. de én így érzem jól magam és így is érdeklek másokat + 1,5 éve van barátom, aki pontosan amiatt szeretett belém, hogy természetes vagyok, és hogy smink nélkül (ami ritka mert kevés mindig van rajtam szinte), még szebb vagyok szerinte, mint amúgy.
Nekem is barna hajam van, fehér bőröm, és barna szemem. És mivel sötét a szemöldököm, más szín nem is állna jól kb, de már elfogadtam magam. :)
Amíg ilyen rossz a kisugárzásod (mert emészted magad) hidd el, hogy azért nem néznek meg. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!