Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép ha egy...

Szerintetek szép ha egy lánynak vékony a szája?

Figyelt kérdés
úgyértem, hoogy nagyonvékony:$$

2013. máj. 17. 14:27
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
neked is vékony szád van?
2013. máj. 19. 20:54
 12/24 anonim ***** válasza:
nem, nekem olyan közepes. :) bár ennek annyiból örülök is, hogy ugye az előző kommentemben már írtam, hogy szerintem a vékony száj keskeny orral szép, nekem meg kimondottam vastag orrom van és kicsit hülyén néznék ki nagy orral és vékony ajkakkal :/ :P
2013. máj. 19. 21:00
 13/24 A kérdező kommentje:
nekem nagyon vékony, és enm is szeretem..nemérzem magam szépneek..de küldök képet:)
2013. máj. 20. 09:01
 14/24 A kérdező kommentje:

[link]

itt a kép, döntsétek el ti:)

2013. máj. 20. 09:02
 15/24 anonim ***** válasza:
szerintem nincs veled semmi baj, szép vagy :)
2013. máj. 20. 11:16
 16/24 anonim ***** válasza:
A vékony száj is lehet szép. Nagyimnak nagyon vékony szája van, alig látszanak az ajkai, és mégis gyönyörű volt fiatalkorában, rengeteg udvarlója is volt, úgyhogy ne aggódj. ;) Szerintem te is nagyon szép vagy. :)
2013. máj. 22. 19:28
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

De miéért bepózolós, kivilágosított képet küldtök magatokról, amin rohadtul nem látni semmit? Költői kérdés volt, tudom a választ, ahogy mindenki más is.. Ráadásul ha jól látom, még próbálsz csücsöríteni is. De ne érts félre, nő létemre mondom hogy a kép alapján semmi baj nincs se az ajkaddal, se az orcád együttesével, de ha ilyen kérdést teszel fel, legalább látszódjon a lényeg, nincs igazam? :D

És még utóiratként tenném hozzá, hogy bár nekem vastag ajkam van, mindig is a vékony szájú pasik jöttek be, akiknek olyan ellenálhatatlanul édes mosolyuk van a szájuk formájának, ívének köszönhetően.. :)

2013. máj. 29. 16:31
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
A 16. hozzászólóra reagálva, a száj egyre vékonyabb lesz öregkorunkra, úgyhogy lehet hogy már a nagyidnak nem látszik a szája, fiatalon biztosan vastagabb volt :)
2013. máj. 29. 16:33
 19/24 anonim ***** válasza:
85%
Nem szép a nagyon vékony a telt ajkak a legjobbak. :D
2013. máj. 29. 16:50
 20/24 anonim ***** válasza:
70%

Nekem is nagyon vékony szám van és nagyon csúnyának érzem/látom.

Ha majd dolgozok és keresek, feltöltetem(nem kacsára, csak szép teltebbre).

15/L

2013. jún. 6. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!