Az lehetséges, hogy vettem egy parfümöt, egyeznek a kódok is mindenhol de valahogy mégsem érzem igazinak-eredetinek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 12:54
11/15 A kérdező kommentje:
Mindjárt megyek pont vásárolni, van egy marionnaud a soron, bemegyek szerintem és lecsekkolom,hogy mi a helyzet valójában.
2013. máj. 15. 13:12
12/15 anonim válasza:
Magadon nem érzed,szagltasd meg magad egy barátnőddel.
13/15 anonim válasza:
Szerintem meg teljesen természtes ez az orrod megszokja az illatot.
Mikor a boltban kipróbáltad és még órák múlva is szagolgattad az azért volt mert egy új illat volt rajtad, az orrod egyszerüen nem szokta még meg.
Aztán megveted magadra fújod és az orrod hozzá szokik, és nem érzed. De jön a barátod este és megpuszil és mondja, ah milyen jó a parfümöd. te meg megkérdezed csodálkozva: Még érezni az illatát?
14/15 anonim válasza:
A testerekbe mindig több illatanyagot nyomnak, hogy erősebb/tartósabb legyen az illata. Ha lehetne parfümből tesztert venni, én mindig tuti azt venném, mindig jobbak.
15/15 A kérdező kommentje:
Elmentem a Marionnaudba. Előtte direkt befújtam magam vele, kb 1,5 órája volt rajtam a parfüm mikor odaértem.Vittem a parfümöt is és mindkét csajszi azt mondta,hogy 100% eredeti de valóban alig érzik rajtam. Úgy fest valahogy az én bőrömmel nem kompatibilis.
2013. máj. 15. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!