11/22 anonim válasza:
lányok akkor mutassatok már légyszíves egy szerintetek szépet, kíváncsi vagyok mi az ami már nem közepes.
12/22 anonim válasza:
Nina Dobrev, Sophia Bush, Troian Bellisario, Leighton Meester, Lucy Hale, Kaya Scodelario, Phoebe Tonkin, Adriana Lima, Palvin Barbara
13/22 A kérdező kommentje:
Leigthon <3
2013. máj. 15. 01:29
14/22 A kérdező kommentje:
Csak nem nagy CW és társai sorozatok rajongója vagy, such? :D
2013. máj. 15. 01:30
16/22 anonim válasza:
#7 Hogy érted azt, hogy az itteni elkeseredett pasiknak biztos álomnő? :o
(Elvonatkoztatva attól, hogy egy ismert színésznőről van szó.) Aki elkeseredett, mert nem talált párt, az egyrészt valószínűleg egy idő után lejjebb fog adni a feltehetőleg irreálisan magas elvárásaiból, de az általa elképzelt ideál, "álomnő" szerintem nem változik.
Nem jöhet össze mindenki nagymellű, vékony nőkkel (egyrészt, mert nincs annyi belőlük, másrészt persze nem is jön az be mindenkinek.)
17/22 A kérdező kommentje:
En is szinte az osszeset nezem, nyugi... :D
2013. máj. 15. 01:34
18/22 anonim válasza:
Na, akkor tudod, hogy mi a jó...:P
19/22 A kérdező kommentje:
Jaj ne mondd, fél életemet elveszik.. :D Ja es Ariana Grande is nagyon szep szerintem meg :)
2013. máj. 15. 01:37
20/22 anonim válasza:
CW?
Akkor nem tudom,hogy mi a neve,de az Arrow-ból Thea.
De lehet,hogy csak az akcentusa miatt bírom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!