Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek vágassak frufrut...

Szerintetek vágassak frufrut vagy ne? Nyáron nagyon melegitene? Vagy ti milyen hajat ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Szeretnék de nem is frufrut és nem tudom eldönteni. Ha frufrut vágatnék ilyet szeretnék: [link]

de nem tudom levágasam-e?! Hogy kell kérni az ilyen hajat a fodrásznál? (igy valahogy:frufrut,oldalban menedékesen vágva)A fejformám ovális igy jól állna :)

Ha nem frufru milyen haj?

Segitsetek pls :)

2013. máj. 14. 17:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha ilyen szeretnél szerintem nyomtasd ki a képet, és mutasd meg a fodrásznak. :)

Nem tudom, te hogy vagy vele, de engem maga a hajam (frufru nélkül) is idegesít nyáron a 40fokban.

2013. máj. 14. 18:02
 2/3 anonim ***** válasza:

nekem van frufrum és nem melegít nyáron ha meg igen akkor felcsatolod és kész:)

20L

2013. máj. 14. 18:04
 3/3 anonim ***** válasza:
várd meg inkább az őszt :D Nyáron nem fog szellőzni a homlokod, pattanásaid lehetnek, ahogy izzadsz, a frufrud is zsírosabbnak tűnik...
2013. máj. 14. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!