Szerintetek vágassak frufrut vagy ne? Nyáron nagyon melegitene? Vagy ti milyen hajat ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Szeretnék de nem is frufrut és nem tudom eldönteni. Ha frufrut vágatnék ilyet szeretnék: [link]
de nem tudom levágasam-e?! Hogy kell kérni az ilyen hajat a fodrásznál? (igy valahogy:frufrut,oldalban menedékesen vágva)A fejformám ovális igy jól állna :)
Ha nem frufru milyen haj?
Segitsetek pls :)
2013. máj. 14. 17:44
1/3 anonim válasza:
Ha ilyen szeretnél szerintem nyomtasd ki a képet, és mutasd meg a fodrásznak. :)
Nem tudom, te hogy vagy vele, de engem maga a hajam (frufru nélkül) is idegesít nyáron a 40fokban.
2/3 anonim válasza:
nekem van frufrum és nem melegít nyáron ha meg igen akkor felcsatolod és kész:)
20L
3/3 anonim válasza:
várd meg inkább az őszt :D Nyáron nem fog szellőzni a homlokod, pattanásaid lehetnek, ahogy izzadsz, a frufrud is zsírosabbnak tűnik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!