Ciki, ha nem megy a fenékrázás jól? Csak én lennék vele így? Pedig kerek fenekem van.
Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 16:46
1/12 anonim válasza:
Persze, olyan lánnyal szóba sem állok, akinek nem megy. :)
2/12 anonim válasza:
júúúj de ciki,ezért kifognak zárni a gyakoriról,meg a fészbükkről
3/12 anonim válasza:
Szerintem elő is szedheted az "ásd el magad" készletet. :D
4/12 anonim válasza:
meg sem kérdezem hogy jöttél rá arra,hogy nem megy jól a fenékrázás :D
5/12 anonim válasza:
Hogy kell ezt a fenékrázást érteni? Meg egyáltalán hol akarod te rázni a segged? Csaj vagyok, de haljak meg, hogy nem értem a kérdésed.
6/12 anonim válasza:
mi a halálnak akarod riszálni a seggedet?
ha szép akkor a nélkül is megnézik hogy ráznád,és amúgy ez egy nagyon rib@ncos szokás
7/12 A kérdező kommentje:
hat megis minden pasi megnezi, ha mi csajok razzuk nekik :)
amugy buliban meg pasiknak akarom :pp
2013. máj. 12. 17:16
8/12 anonim válasza:
Jaj, dehogy ciki! Nehogy már ezzel akarj meghódítani valakit, elég ribis.
Én évekig hastáncoltam, szóval megy, de sosem vonultam még végig riszálva az utcán, és nem is tervezem.
9/12 anonim válasza:
szóval csak egy bura ri*banc vagy aki azt akarja hogy megdugják
és a nők rinyálnak hogy a pasik milyen szemetek mert csak a testük érdeklik őket
10/12 pinkpancser válasza:
A kérdező és a 8-as hozzászólótól bemutatót várunk! Majd eldöntjük jól megy e vagy nem :)
Ha pedig a kérdezőnek tényleg nem menne jól semmi baj, majd én rázom az Ő fenekét ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!