Jó tetoválószalon Győrben?
Figyelt kérdés
Tudtok egy jó helyet? Csak egy egyszerű vitt mintáról lenne szó. Kb 15 cm-s színes a boka fölé. Ha tudjátok akkor írjátok oda h körülbelül mennyibe kerülne szerintetek.2009. szept. 30. 21:09
1/2 anonim válasza:
én a Silver Tattoo-nál csináltattam. csodaszép, minőségi munkát csinálnak, maximális higiéniával. legközelebb is csak oda megyek. az enyém 8 cm, eléggé színes minta, 13ezer volt. de függ bonyolultságtól is. sztem mindenhol van ennyi. de nekem az a legfontosabb, hogy szép és minőségi legyen.
2/2 anonim válasza:
Én is őket ajánlom. Készítettem már ott tetoválást magamnak s rend kívül jó minőségű lett. Van honlapjuk is. [link]
Nézd meg s dönts. :) Előttem szólónak meg igaza van.. Inkább legyen 1 tetoválásom akár drágábban de az nézzen ki szépen minthogy 3-4 kis vacakot is magamra tetováltassak valakivel aki amatőr s otthon tetovál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!