Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretném leadni a pocakomat,...

Szeretném leadni a pocakomat, ez mennyi ideig tartana így? (lent)

Figyelt kérdés

Azt hallottam a futástól a cici is lemegy, ezért úgy döntöttem minden nap 20 felülést csinálok. (Nem vagyok kövér, csak van egy kicsi pocakom viszont én lapos hasat szeretnék.) Mikor lesz látható eredmény ha betartom és minden nap megcsinálom? Persze úgy hogy ahogy telik az idő egyre többet csinálnék. Köszi!

14/L

2013. máj. 11. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem ne határozd meg h csinálsz 20at hanem csinálj amennyit bírsz és így egyre többet. 20 felülés SEMMI. amúgymeg. rossz kategória :D
2013. máj. 11. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
20felülés semmit sem ér,kezdetnek 50 és szép lassan emeld a számot,amúgy próbáld meg a hasprést,szerintem jobb mint a felülés
2013. máj. 11. 17:32
 3/7 anonim válasza:
+ Szigorú étrend elengedhetetlen hozzá. Zsíros kajákat mellőzni kéne, és az olyanokat amikben gyorsan felszívódó szénhidrát van (csokik, kenyér, péksütemények). Sok gyümölcs, zöldség, teljes kiőrlésű kenyér (abból se sok!), soványtúró, száraz húsok (hal, marha, csirkemell). Ja és maga a hasra való edzés a hasizmokat erősíti ill. növeli, magát a zsírt diétával és fogyókúrás edzéssel lehet leküzdeni. És igen, benne van a pakliban hogy egy keveset fogyhatsz cickóból is :/ ez sajnos ilyen. Edzésnek aerob edzést ajánlanék mellé, heti 3-4 alkalom, 40-60 perc erőltetett séta, elliptikus trainer ill. biciklizés. A lényege az alacsony intenzitású hosszú monoton munka.
2013. máj. 11. 17:41
 4/7 anonim válasza:
Egyébként ha azt nézzük szépség szempontjából annyira nem tévesztettél kategóriát :D
2013. máj. 11. 17:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért baj az, ha van egy kis pocakod?
2013. máj. 11. 17:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy baj, csak lapos hasat szeretnék :P
2013. máj. 11. 18:00
 7/7 anonim válasza:
Ez is igaz, egyébként most látom még hogy 14 éves vagy. Még ez magától is változhat. Lehet a következő 1 évben nősz néhány centit és paff el is tűnt.
2013. máj. 11. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!