Mikortól számít egy comb vastagnak? Kb. hány cm-től?
Figyelt kérdés
49 cm még elfogadható?
(170cm, 55kg)
2013. máj. 11. 09:12
1/4 anonim válasza:
A kérdés már a TROLLKODÁS kategóriájában van!
Ez sok dologtól függ. Például attól is, hogy milyen az alkata a lánynak, és a 49cm -nek hányad része zsír/izom. Van akinek nagyon jól áll. Mondjuk nem tudom, mert még egy barátnőmnek se méregettem a combját.
Inkább küldj róla egy képet, és elmondom hogy túl vastag-e a lábad, vagy nem.
2/4 anonim válasza:
49 szerintem határozottan vékony. (bár nem mindegy, hogy hol méred) Képről tényleg jobban meg lehet állapítani.
3/4 anonim válasza:
Na megint egy anorexiás aki azt hiszi hájas... fordulj orvoshoz, a 49 krva kevés 170 cm-hez.
4/4 anonim válasza:
És 54cm 176cm-es magassághoz?:P :D Ha nem teljesen szálkás-izmos? :D
Amúgy irigyellek kérdező, örülnék 49cm vastagságú comboknak. Főleg, hogy ha a legvastagabb ponton mérted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!