Hogyan maradhatnék sokáig fiatalos?
hát igazából szerintem most még nem nagyon kell/kéne tenned semmit. étkezz egészségesen, mozogj, igyál sok folyadékot, élvezd az életet, legyél boldog és szerelmes (a kettő összefügg:) )
szerintem ezek a fiatalság igazi forrásai!
Ó istenem, végre valaki, aki gondol a jövőjére :)) Pont ezt mondtam egyik nap a barátomnak, hogy én szeretnék sokáig fiatalos maradni, és mennyire rossz nézni, hogy nálam fiatalabbak (15-16-17 évesek) mennyire tönkreteszik és leépítik magukat ezzel a rengeteg szolizással, ivással, füvezéssel és cigizéssel (mifelénk kb minden tizenéves cigizik). Én egyikkel se élek, szóval olyan ritka vagyok, mint a fehér holló, akárhova is megyek. Viszont úgy tűnik megéri, hiszen ezek a lányok jóval idősebbnek tűnnek a koruknál, míg én 20 évesen simán letagadhatok pár évet. Nem tagadom, a genetikám is jó, anyum és apum is nagyon fiatalos. Ami szerintem sokat használ, tehát nem kúrál, hanem bizony megelőz, az az egészséges életmód. Nem azt mondom, hogy fogyózni kell okvetlenül:), de egy kis odafigyelés sose árt. Minden nap érdemes zöldségeket enni (én utálom, de rávettem magam), gyümölcsöket (kevésbé hizlalóakat inkább), és persze némi mozgás sem árt meg, akár minden nap, lehet az bármi, séta, tollasozás valakivel, pilates, néha pedig intenzívebb edzés, súlyzós vagy kardió sem árt meg. Tejcsoki helyett tök jó az étcsoki, akár az ízesítettek is. Fontos a sok folyadék, víz, tea, ilyesmi. Jó lenne, ha keveset stresszelnél, bár én ezt nem tudom betartani, sokszor vagyok morci hirtelen felindulásból, de nem érdemes annak lenni:) Néha érdemes kényeztetni magadat finom tusfürdőkkel vagy habfürdőkkel, testápolókkal, a hidratáló arckrém nagyon jó dolog, nem hülyeség ilyen korán is elkezdeni használni. A sminket MINDIG mosd le lefekvés előtt, különben kihullhatnak a szempilláid és táskás lehet a szemed később:( Én egyébként a bőrömre kókuszolajat szoktam használni, iszonyú jó hatással van rá.
Remélem segítettem valamennyit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!