Észbontók c. műsorban modell lányok? Ők?
Nekem sem jönnek be, de így közelebb állnak a hasonló kaliberű lányokhoz, és esélyt adnak hogy elfogadják magukat. Kell egy ilyen műsor is :)
Ha vékonyabbakat akarsz, nézd a Címlaplányt :)
Mielőtt bárki le kövérezne 156 cm vagyok és 44 kg.
18L
Csúnyábbak, mint én :D Na jó viccet félretéve. Nem vagyok az a mások külsejét bíráló ember. Nekem is vannak hibáim, mint mindenkinek, de azért tisztában vagyok azzal, hogy hol a helyem. Értelemszerűen, ha nem vagyok szépségkirálynő vagy modell alkat, akkor nem jelentkezek annak. Főleg nem, hogy ők még alkalmazva is vannak a szakmában.
Az lepett meg, hogy voltak a modell fiúk és a modell lányok. A fiúk nagyon helyesek voltak, erre a másik oldalon a lányok... Mindenre gondoltam volna csak arra nem, hogy modellek. Igénytelen volt a sminkjük, a hajuk. Arcuk is öreges és átlagosan semmitmondó volt.
Tiszta szánalom. A modell fiúk SE tudták, hogy pl Portugália nem sziget, a napnál is világosabb hogy azt benézték. Ennek ELLENÉRE az okoskodó srác továbbra is tette az agyát és távolról ugatott a szereplő csajoknak (persze egy picit feszültebb volt már). Szerintem ez a jelenség a legalja, nem is az, hogy vannak, amire a válaszolók nem tudják a pontos választ.
És az előtte lévő adás? Azok a "rockercsávók" nagyon felb.ták az agyam, de tényleg. Ennyire idegesítő embert életemben nem láttam, mint az az idióta gyerek, aki állandóan beordibált valamit, Istennek hála, hogy személyesen nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!