SOS! Herpesz ellen valami?
Figyelt kérdés
Reggelre kijött két kisebb herpeszem, ez elég gyakori, de borzalmasan idegesít és délután randim lenne... ha kiszúrom és fokrémezem enyhülhet? vagy mit csináljak??2013. máj. 7. 10:19
1/4 anonim válasza:
nekem ez bevált, bár nemtudom milyen gyorsan hat neked
2/4 lencsefőzelék válasza:
Nekem a Zovirax vált be, mikor kezd kijönni, aznap bekenem vele 3-4x (kb. 3-4 óránként), másnap már nem is kell. Persze a heg ott marad, annak kell pár nap, max egy hét, mire teljesen begyógyul.
3/4 A kérdező kommentje:
hát nem tudok gyógyszertárba menni most, úgyhogy maradtam a jó vizs sónál,meg a fogkrémnél.. úgylátom enyhült.. a hegekkel nem tudok mit kezdeni, még az 1évvel ezelőtti herpeszem nyoma is látszik..:S azért köszönöm a válaszokat:)
2013. máj. 7. 12:26
4/4 anonim válasza:
A legfontosabb, hogy evés után mosd meg a szád! És, ha valami ragadósat eszel/iszol akkor is. Régen hetente herpeszem volt, de azóta nincs egy évben három. Ha pedig nem válik be, én is a Zoviraxot ajánlom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!