Melyik szinben vegyem meg ezt a telitalpút?
2013. máj. 6. 18:36
1/14 anonim válasza:
Mindkettőben szép, de arra gondolj, hogy melyiket veheted fel a legtöbb cuccodhoz? Mert pl az én ruháimhoz a fekete illene, de a tiédhez nemtudom.:)
2/14 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, pont valamelyik nap néztem hasonlót piacon, bár az feleennyibe került. Olyan színben vedd amelyik legjobban passzol a ruháidhoz.
3/14 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de am ha muszály akk a feketéét vedd:)
5/14 A kérdező kommentje:
3 szin van!!! piros fekete és barnaaa
2013. máj. 6. 18:46
6/14 anonim válasza:
Én is ilyen cipőt nézegettem valamelyik nap a kínaiban, ettől függetlenül nekem nagyon tetszik!
A ruháidtól is függ, de én a barnát venném meg! :)
7/14 anonim válasza:
szerintem a barna csúnya. nem jó ez az árnyalat. vagy a pirosat venném, vagy a feketét. inkább a feketét. azt több dologhoz fel lehet venni.
8/14 anonim válasza:
Tök aranyoos.
Szerintem a feketét vedd meg, azt feltudod venni szinte mindenhez:D
15/L
10/14 anonim válasza:
Ha van ezen kívűl még cipőválasztékod, akkor pirosat, az nagyon egyedi. Én tuti azt venném:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!