Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért nevettek ki a drogériában?

Miért nevettek ki a drogériában?

Figyelt kérdés

Néha be szoktam ugrani az egyik drogériába tusfürdőért, ajakápolóért, sminkcuccokért, mivel pont útba esik suliból hazafelé, nem kell végigmennem az egész városon.

Azonban már egyre ritkábban megyek oda az egyik eladó csaj miatt. Ahányszor meglát, mutogat, nevet, és direkt úgy, hogy lehetőleg észrevegyem.

Nem ismerem, azt sem tudom, hogy hívják. Nem is beszéltem vele soha. (Leszámítva olyanokat, h "Ez lesz, minden, köszönöm")

Már idegesít, ahogy viselkedik. Inkább megkerülöm a várost, és máshová megyek. 25-26 éves lehet, de elég gyerekes, amit csinál.

19/L

2013. máj. 6. 16:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj be és kérdezd meg h mit röhögsz k...g :DDDDDDDD
2013. máj. 6. 17:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
vágj flegma grimaszokat ha újból csinálja :D tuti siker
2013. máj. 6. 17:15
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

19 évesen állj már ki magadért,egyszer röhögne ki tuti elé állnék hogy a szemembe mondja mi a problémája. Nem tudom miért ilyen idióta,de ha látja hogy ettől zavarba jössz,elmenekülsz akkor folytatni fogja mert azt hiszi ő a Jani.

Ha egyedül nem mered,hívj valakit magaddal de ezt ne hagyd,így nem fogsz érvényesülni az életbe ha elmenekülsz.

2013. máj. 6. 17:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos valami bányarém az eladó és irigy rád...:)
2013. máj. 6. 18:14
 5/10 anonim válasza:
100%

Nálunk az élelmiszerüzletben van egy ilyen csaj. Folyton nézett engem és még fancsali képeket is vágott hozzá. Egyszer ránéztem " Akarsz-e valamit ? " arckifejezéssel. Szerintem leolvasta az üzenetet az arcomról, mert rögvest el is kapta a tekintetét rólam.

Azóta sem szemeztünk többet.

2013. máj. 6. 18:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj be a barátnőiddel és ti is csináljátok vele ugyanezt!
2013. máj. 6. 19:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tuti megkérdezném mi a problémája aztán közölné vele, hogy eladó a vevöből él ez azt vonza magával , hogy kiszolgáljon normálisan, empatikusan viselkedjen ha visszatérő vásárlókat akar. Aztán ha annyira nevetgélni meg mutogatni akar menjen cirkuszba szórakozni vagy majomnak az állatkertbe.
2013. máj. 7. 02:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha tényleg feltünően meg zavaróan csinálja akkor menj oda hozzá és mondd meg, hogy a nevét kéred és az üzletvezetővel szeretnél beszélni vagy a panaszkönyvet legyenek szivesek odaadni, ha továbbra is látni szeretnék a pénzed.
2013. máj. 7. 13:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Sorstársam, csapj bele!:D:D

Nálam meg egy alacsony, szőke, fiatal kis pi....csa röhécsel állandóan. Új dolgozó, nem régóta van ott. Én is megkerülöm a belvárost, nehogy ezzel a kis idegbeteg pi....csával találkozzak; és én is mostanában nem sűrűn megyek be, mert szégyenlem magam a következő miatt: Eleinte ügyet se vetettem a röhögésére, de mikor AZT HITTE, hogy elloptam valamit, azt mondta, hogy "Ne nagyon lopjál, kisasszony!". Na azóta rühellem azt a nőt, nem hittem, hogy valakit ilyen hamar meg lehet utálni!

Azt szeretném neked javasolni, hogy nem éri meg szégyenkezni emiatt, mert az a nőzerintem csak élvezi, hogy van kit ba....szogatnia! Mert szerintem sak egy gyerekes kis bu....nkó, ne törődj vele, sz....ard le, ha beszél/röhög!

2018. febr. 28. 08:23
 10/10 anonim ***** válasza:
*nőzerintem=nő szerintem
2018. febr. 28. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!