Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a cipőről? Hány cm lehet a sarka?

Figyelt kérdés

[link]

Ballagásomra szeretném, nagyon beleszerettem.

Első komolyabb magassarkúm, járni tudok bennük.

Nem lenne túlzás?

Hány cm lehet a sarka?

15/L

2013. máj. 6. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Testvérem ugyan ilyet vett, 12-ből ballag..nekem tetszik és nem túlzás, 12 cm-es :) 15/l
2013. máj. 6. 17:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem rossz, nekem is nagyon tetszik. Ballagásra szerintem nem túlzás nekem tavaly több osztálytársam is magassarkúban ballagott(olyan 14 centisben). Am szerintem így a kép alapján olyan 10-12 cm-es lehet a sarka. Ha tudsz benne járni szerintem simán felveheted ;)
2013. máj. 6. 17:06
 3/6 A kérdező kommentje:

12 amiben járok, vagy maga a sarok? Szóval a 12-ből a platform lejön még, vagy platform rájön? szóval akkor 14?

Nővérednek kényelmes, szereti?

2013. máj. 6. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Sztem nagyon szép csinos cipő. Nekem is van ilyesmi cipőm.

Nem túlzás egyáltalán ha tudsz benne járni. Különben ballagásra mindenki annyira flancolja magát, h ez se túlzás :D

Kb 12 a sarka sztem összesen. Tehát platformmal együtt. Így ránézésre.

19/L

2013. máj. 6. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Max 10 cm-nek tűnik, és ez egy női cipő, egy tinilányon ez még nevetséges, mintha anyukája cipőjét venné fel. Túlzás és mivel vékony a sarka kényelmetlen is, tuti hogy ilyenben nem tudnál szépen járni.
2013. máj. 6. 18:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok: Összesen 12 cm-es...hosszú távon nem előnyös, de gondolom te 8.-ból ballagsz, ott nem kell felvonulni a városba mint a gimiseknek..ő kibírta több órán keresztül+ vett bele kis zselés párnát és azzal kényelmes volt. Simán kibírod a ballagás alatt....főleg ha tudsz benne járni.
2013. máj. 7. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!