Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol lehet ezt a parfümöt kapni?

Hol lehet ezt a parfümöt kapni?

Figyelt kérdés
Rouge női parfüm. Nem találom sehol, már sok boltban voltam, de mindenhol elkerekedett szemmel csak annyi választ kaptam, hogy "még soha nem hallottam róla", pedig egy drága parfüm, kb annyiba kerül, mint a Róma, de nem olyan drága, mint a Trezor... Az üvege is megvan, csak nem tudom, hogy hol. :D Egy női szájat formáz, piros-átlátszó színe van és nem túl nagy, de nem is kicsi. :D Ez az én illatom, de nem találom sehol, talán megszűnt vagy mi? :( Ha valakinek van ötlete, írjon, mert addig nincs illatom. :D
2009. szept. 29. 07:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Huu, a szajrol beugrott h régebben én is lattam mar, nem Salvador Dali parfum?

Ha még forgalomban van, akkor Rossmann vagy Dm, esetleg a Muller ? Vagy pedig ilyen kis " noname" illatszerboltok :)

2009. szept. 29. 09:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Douglas
2009. szept. 29. 13:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát ilyen "névtelen" parfümériákban már voltam, ott hüledeztek a legtöbbet, mintha egy ufo lennék :D de akkor a douglesben menézem holnap, majd írok, sikerrel jártam e, ha nem, akkor várom a további válaszokat :S
2009. szept. 29. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!