Nagyon csíp a Solutio Antisudorica. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon csíp,alíg bírom ki,mintha lemarná rólam a bőrt.Pedig nem borotválás után használom..de viszont hatásos.Mit tegyek?:\\2009. szept. 28. 21:35
1/3 anonim válasza:
Mosd le szappannal és a szárazra törölt bőrödet kend be sebkenőccsel, mert akár sebesre is felmarja ez a folyadék...
Ha nagyon izzadsz, akkor inkább VICHY 48 órás izzadságszabályozó golyósdezodort vásárolj! Ez teljesen megszünteti az izzadást és nem marja fel a bőröd...
Ne ijedj meg az árától (kb. 2500 Ft), mert nagyon hosszú ideig elég és elégedett leszel vele.
Patikákban kapható! (Én is és a kamasz gyerekeim is ezt használják)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Kifogom próbálni ahogy csak a patikába jutok.:D
Pedig azthittem jó lesz,nem gondoltam volna hogy szétfogja marni a bőröm,és így már nem is hat,csak első 2használatnál..kifogom próbálni a vichy-t.Remélem jó lesz :)
2009. szept. 29. 21:51
3/3 anonim válasza:
Szerintem azért maratta ki mert nem higítottad.Vizes vattára kell csak éppen hogy pár cseppet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!