Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Loki vs Thor (Tom Hiddleston...

Loki vs Thor (Tom Hiddleston vs Chris Hemsworth) melyik néz ki jobban?

Figyelt kérdés

2013. máj. 4. 11:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Loki <3
2013. máj. 4. 12:54
 12/23 anonim ***** válasza:
97%

Tom/Loki

Tom az akcentusa, göndör haja, személyisége miatt

Loki meg egy fucked up piece of shit, azért.

2013. máj. 4. 13:04
 13/23 A kérdező kommentje:

12

angolul nézted??

2013. máj. 4. 13:34
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Tom, mert jobb a karakter amit játszik. Amúgy egyik se kifejezetten az esetem.
2013. máj. 4. 13:45
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, angolul néztem :) (minden filmet/sorozatot angolul nézek, ha tehetem) A Thort tényleg megéri megnézni angolul. Szegény Lokinak nagyon elcsépelt magyar hangot adtak, pedig olyan gyönyörű akcentusa van (mondjuk ezt a következtetést a Bosszúállókból vontam le, csak azt láttam magyarul). Meg ott van Chris is, ő meg ugye ausztrál (amúgy vicces, mert Thor családjában mindenkinek brit akcentusa van, kivéve Thornak, és Loki az adoptált :D)
2013. máj. 4. 15:24
 16/23 anonim ***** válasza:
21%
Egyértelműen Thor. Loki nagyon furcsán, nyomin néz ki.
2013. máj. 4. 18:47
 17/23 A kérdező kommentje:

15

sajnos csak az amcsi angolt értem meg az angol-angolt nem ://

2013. máj. 4. 19:26
 18/23 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is Loki :) én sosem szerettem a kigyúrt "szépfiúkat". Loki karaktere jobban meg tudott fogni, mert ő nem az a tipikus gonosz volt. A Thorban egyáltalán nem volt gonosz, csak rossz módját választotta a bizonyításnak, és a Bosszúállókban sem az a tipikus kegyetlen gyilkos mint az általában lenni szokott.

Amúgy tény hogy Chris jobban néz ki de Tom játéka lenyomja az izmos testet :)

2013. máj. 10. 20:11
 19/23 anonim válasza:
100%
Loki! <3
2013. máj. 12. 20:03
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Chris Hemsworth az a tipikus szőke kékszemű kigyúrt macsó,de néha már sok,Thor karaktere pedig unalmas. De ez nem jelenti azt,hogy rávágnám az ajtót,ha bekopogna. :)

Tom Hiddlestonban viszont van valami,ami annyira megfogja az embert,ő inkább a személyiségével hódít. Az ő játéka emeli Lokit azok közé a gonosztevők közé,akiket nem lehet utálni.

Szóval Tom & Loki,egyértelműen.

2013. máj. 14. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!