Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok rollam?

Mit gondoltok rollam?

Figyelt kérdés

Kep nelkul.( nm konkretan a kinezetem, hanem benned milyen benyomast keltek a leirtak alapjan)

Hullamos Szokesbarna haj(mindig kiengedve,hullamosra vasalva)

Zold szem

Egy keves szeplo.

157 cm magas ,43 kg

Ruhazat szempontjabol

Telen-nyarom majdnem mindig majot, ujnekulit hordok.

Dekorativ szinekbe, vagy pasztelszineket (semmi minta)

Csonadrag.

Neha magassarku, neha saru, tenisz cipo

Mindenhol szedem a szort.

Kormeim mindig apoltak natur szinnel kifestve.

Szamomra nagyon fontos a higenia. ( egy cipot nm tudok ugy felvenni 2x , h nm mostam/pucoltam volna meg.

Sokat mosolygok, nevetek. Habar a fotokon komoly vagyok.

15/L

Mi a velemenyed? ( kor+nem)

Egy kep az osszhang kedveert ( igy szoktam oltozkodni)

[link]

2013. máj. 1. 16:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Csak te hiányzol a képről.:)
2013. máj. 1. 16:27
 2/12 anonim ***** válasza:

ha nem azt akarod hogy a kinézetedet ítéljük meg akkor a személyiségedről kéne írnod

nem arról ítélem meg az embereket hogy milyen színű a szemük vagy milyen magasak

2013. máj. 1. 16:28
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
rollad? semmit! se komolyan. ennél átlagosabb, szürkébb már nehezen lehetnél.
2013. máj. 1. 16:29
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
A külső alapján rendben vagy, szimpatikusnak hat. Ám a személyiségedről semmit nem tudunk...
2013. máj. 1. 16:34
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
A testalkatod tökéletes! :)
2013. máj. 1. 16:35
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Azt hogy 15 éves létedre egyszerűen felháborító a helyesírásod.
2013. máj. 1. 16:54
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

Valószínűleg nem vagy túl okos, hisz írni is alig tudsz. Másrészt ez abból is megállapítható, hogy számodra ennyire fontos a külsőség. Azt gondolod, hogy ezzel nagyon igényes vagy és ez határozza meg az embert, pedig nem.

24/F

2013. máj. 1. 16:56
 8/12 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat
2013. máj. 1. 17:03
 9/12 anonim ***** válasza:
70%
Most őszintén...leírtál olyan dolgokat, ami szinte minden mai fiatalra jellemző öltözködés terén. A hajadban sincs semmi különös. Az ápoltság nem hiszem, hogy olyan hú de nagy dolog, hiszen a normális emberek ápoltak. Mindenki sokat mosolyog általában, ha olyan a kedve. Egyszerűen annyit tudok mondani az írásaid alapján, hogy olyan vagy mint a mai tizenévesek 90 %-a. Azt nem mondhatom, hogy szép vagy, mert ennyiből nem lehet megállapítani. Azt sem mondom, hogy kedves vagy, mert ezt sem lehet ennyiből megállapítani. Konkrétan nem lehet rólad semmit mondani, megtudtuk, hogy milyen a hajad, hogyan öltözködsz és azt, hogy szoktál mosolyogni....Ennyi.
2013. máj. 1. 17:03
 10/12 anonim ***** válasza:
30%
A stílusod tök jó, de a helyesírásod szörnyű. Rollam helyet, nem inkább rólam????? Xdd
2013. máj. 1. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!