A lapoka tetkó kevésbé fájdalmas mint a bokán? Melyik néz ki jobban és milyen minta?
Nő vagyok és teszik egy kicsi 5 -10 cm fekete macskás motívum és egy színes liliomos virágos tetkó is melyik hol mutatna jól?
Arra gondoltam hogy a bokámra a cica vagy a lapockámra.A kb 10 cm-es liliom pedig a derekamra.
felkar belső fele, comb, tarkó stb helyeket el lehet takarni.
a fájdalmat ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor valami éles tárggyal erősen megkarcolod a bőrödet. érdekes érzés.
Érdekes mindenki mást mondd hogy fáj v.nem.használtak nálatok lidokain érzéstelenítő krémet?
Lehet attól is függ...Nem tudom tarkóra semmiképp nem szeretnék se karra.A lapockámra vagy a derekamra vagy a bokámra.De még nem tudom hogy hol és mikor csináltassam.:S
változó, hogy kinek mennyi okoz kellemetlen érzést a tetoválás folyamata.
az biztos: nyáron csak akkor csináltass, ha nem vagy nap és strandimádó, mert egy hónapig nem fürödhetsz vele, mivel az áztatás miatt elmosódhatnak a körvonalak, valamint közvetlen napsugárzásnak sem szabad kitenni, mert akkor fakó lesz.
nézz körül pl:. a Tyutyu Tattoo facebookos oldalán, szépen dolgoznak, nekem jó tapasztalatom van velük kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!