Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A lapoka tetkó kevésbé fájdalm...

A lapoka tetkó kevésbé fájdalmas mint a bokán? Melyik néz ki jobban és milyen minta?

Figyelt kérdés

Nő vagyok és teszik egy kicsi 5 -10 cm fekete macskás motívum és egy színes liliomos virágos tetkó is melyik hol mutatna jól?

Arra gondoltam hogy a bokámra a cica vagy a lapockámra.A kb 10 cm-es liliom pedig a derekamra.

2013. máj. 1. 11:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

felkar belső fele, comb, tarkó stb helyeket el lehet takarni.

a fájdalmat ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor valami éles tárggyal erősen megkarcolod a bőrödet. érdekes érzés.

2013. máj. 1. 13:48
 12/14 Problem? ***** válasza:
Nekem van két tetoválásom egyik sem fájt egyik 3 óra takarás volt a másik meg 6,5 óra felkar.
2013. máj. 2. 13:53
 13/14 A kérdező kommentje:

Érdekes mindenki mást mondd hogy fáj v.nem.használtak nálatok lidokain érzéstelenítő krémet?

Lehet attól is függ...Nem tudom tarkóra semmiképp nem szeretnék se karra.A lapockámra vagy a derekamra vagy a bokámra.De még nem tudom hogy hol és mikor csináltassam.:S

2013. máj. 3. 18:58
 14/14 anonim ***** válasza:

változó, hogy kinek mennyi okoz kellemetlen érzést a tetoválás folyamata.

az biztos: nyáron csak akkor csináltass, ha nem vagy nap és strandimádó, mert egy hónapig nem fürödhetsz vele, mivel az áztatás miatt elmosódhatnak a körvonalak, valamint közvetlen napsugárzásnak sem szabad kitenni, mert akkor fakó lesz.

nézz körül pl:. a Tyutyu Tattoo facebookos oldalán, szépen dolgoznak, nekem jó tapasztalatom van velük kapcsolatban.

2013. máj. 3. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!