Milyen megjegyzéseket tettek már a külsőddel kapcsolatban, amin meglepődtél? Miért?
Rossz és jó is jöhet.
Én szinte csak pozitívat kapok, és pont az ellenkezőjének látom magam..Ti hogy vagytok ezekkel? :)
Ha fogytam, azt mondják híztam, ha híztam, azt mondják, hogy fogytam. De ez már évek óta. Nem tudom, ők mit látnak. xD
Legutóbb Sigourney Wieverhez és Frankie Sandfordhoz hasonlítottak. De volt már olyan is, aki Andrej Pejichez hasonlított - ez a legviccesebb szerintem.
Én is rengeteg pozitív megjegyzést kapok amúgy, aminek egy részével én sem értek egyet. De nagyjából meg vagyok elégedve magammal.
Általában pozitív visszajelzéseket kapok a külsőmet illetően.
Néha persze előfordultak meglepő megjegyzések is. Egyszer még általánosban egy srác megkérdezte, színes kontaktlencsét hordok-e, mert szép a szemem színe (kékeszöld sárga csillag alakú folttal a közepén).
Egyszer egy előadáson a sminkes hölgy "sellőszemű"-nek nevezett. :)
Párszor előfordult, hogy azt hitték, nem igazi a mellem. (Pedig még csak nem is nagy, 75C)
Egyszer, mikor teljesen smink nélkül voltam, egy ismerősöm megkérdezte, miért festem magam. xD :D
Gyakran dicsérik meg az ajkaim (telt és szép formájú).
Sokan nem hiszik el, hogy lehet természetes szőke hajhoz világosbarna szemöldököm és szempillám.
18 évesen több srác is 13-nak nézett. :D
Sokan mondták már, hogy egyenesen ijesztőek a szemeim. Való igaz, hogy elég nagyok, de annyira azért nem, hogy szívrohamot kelljen kapni tőlük. :) Számomra ez nagyon fura.
A másik, hogy mindenki azzal jön, hogy milyen szép dús hajam van, amikor én éppen hogy lelapulóak látom...
De még rengeteg van. :)
Múltkor például egyik régi barátnőm kijelentette, hogy sokkal vastagabb a szám, mint régen. Érdekes. :)
Sokat hallom, hogy szép arcom van. Tényleg nem csúnya, de régebben sosem mondták, és furcsa volt hallani, hogy szép vagyok.
A másik meg az, amikor tablófotózásnál azt mondta az osztfőm, hogy nagyon fotogén vagyok, úgy tudok nézni, mint ha tanultam volna. Ezen meglepődtem, de jól esett.
Az abszolút mélypont az volt, amikor 12-13 éves koromban elég fiús voltam, és a tesómnak úgy említettek engem, mint bátyját. Azt hitték, fiú vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!