11/30 anonim válasza:
Akkor Kitti írhatna mert én is az vagyok:D
Amúgy gáz a gép,nagyon nem jössz be.
19L
12/30 anonim válasza:
Még jo hogy nem jon be mert leszboszi vagy..egesz jol nezel ki :D
kitti elhuzta a leszbikanus pofijat
13/30 anonim válasza:
semmi közöd nincs az életeméhez és ahhoz se hogy milyen beállítottságú vagyok.. Te Tokéletesség...
17/30 A kérdező kommentje:
Dik jóska montam má hogy sok lesz a vilanyszámla ha enyit űsz a gép előt
2013. ápr. 29. 23:05
18/30 anonim válasza:
Aha mostmár tuti Te vagy az :D
Csajod nem fog örülni, ha megtudja, hogy más csajokkal próbálsz ilyen amatőr módon kikezdeni :D
19/30 A kérdező kommentje:
ó tesóm ő má nincsen. aszt monta nekem hogy a porokat amiket szedek rendes étrend nékű szart nem érnek.. de há az a ribanc ne magyaráza má meg nekem én csak jóban értek hozzá mikor 100kg-val bicepszezek úgy hogy a nyakamba teszem a traktor gumit és a lábamra kötözök 2 kandúr macskát. na meg a hüje le is nyelte mikor direkt megmontam neki hogy ne tegye, azt most jön a gyerek -.-
2013. ápr. 29. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!