Milyen melltartó csinál ilyen melleket?
Mint pl ezen a képen. Ezt így hogy? Nincsenek kis melleim, merevítős melltartó nem nyomja fel ennyire... Akkor hogy csinálják egyesek? Mekkora lehet a képen szereplő lány melle?
a szivacsos push-up melltartóval hasonló hatást lehet elérni(aminek a belsejében plusz szivacsréteg van alul), viszont amit a képen látsz az 99% hogy photoshop, vagyis számítógéppel manipulált a kép...
22/L
ohohoho, szerintem ez photoshop:D
nagyon szabályosan van megrajzolva.
pff.. ilyet én is tudnék -.-
előző vagyok. nem olvastam végig az előttem levőét, mert annyira akartam már írni hogy ps :D
de ez olyan gáz... ha hétköznapokban úgysem ilyen a melle, képen mit számít?... riibancok csinálnak ilyet. nem tudom ismerősei mit gondolhatnak róla... -.-
Füchsel Viktória.
Veszprém.
ismered talán?
amúgy igaziak mellei.
és nem photoshop.
16. 52 vagyok. Én félkosaras push-upot hordok, nem kényelmetlen, ha megfelelő méretet használsz - bár ha nem tudsz dönteni, jobb a kisebbet választani, az jobban felnyomja - de azért olyan kicsi ne legyen, hogy szorítson! Főleg mert ha túl kicsit veszel, akkor elöl ki fog buggyanni belőle a melled, ami nem néz ki jól.
Nem tudom, lehet, hogy a diszkóban ez ribancoskodásnak számít, én goth vagyok, itt nincsenek ilyen asszociációk. Persze, hogy szigorú értelemben véve nem természetes, de szerintem ennyi játék belefér :) Nyilván melltartó nélkül nem úgy néz ki, de ebből se volt még gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!