Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen melltartó csinál ilyen...

Milyen melltartó csinál ilyen melleket?

Figyelt kérdés

[link]

Mint pl ezen a képen. Ezt így hogy? Nincsenek kis melleim, merevítős melltartó nem nyomja fel ennyire... Akkor hogy csinálják egyesek? Mekkora lehet a képen szereplő lány melle?

2009. szept. 27. 16:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%

a szivacsos push-up melltartóval hasonló hatást lehet elérni(aminek a belsejében plusz szivacsréteg van alul), viszont amit a képen látsz az 99% hogy photoshop, vagyis számítógéppel manipulált a kép...

22/L

2009. szept. 27. 16:47
 2/11 anonim ***** válasza:
88%

ohohoho, szerintem ez photoshop:D

nagyon szabályosan van megrajzolva.

pff.. ilyet én is tudnék -.-

2009. szept. 27. 16:49
 3/11 anonim ***** válasza:
53%

előző vagyok. nem olvastam végig az előttem levőét, mert annyira akartam már írni hogy ps :D

de ez olyan gáz... ha hétköznapokban úgysem ilyen a melle, képen mit számít?... riibancok csinálnak ilyet. nem tudom ismerősei mit gondolhatnak róla... -.-

2009. szept. 27. 16:50
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Merevítő nem elég. Félkosaras push-up nyomja fel. Félkosaras = nem fedi be az egész melled, csak a felét, oldalról, a két mell között csak egy kis félcentis rész köti össze a két részt. Ha vastag a 2 mell közötti rész, az nem lesz jó. A háromszög alakú sem, a pántnak oldalt kell lennie! Remélem, segítettem.
2009. szept. 27. 16:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Hátigen, lehet, hogy ps :) Most, hogy jobban megnéztem. Végülis arra jutottam, nem szeretnék ilyen melleket, igazatok van, mert ha igazából nem ilyen... Az a legjobb ha az ember olyannak mutatja magát amilyen.
2009. szept. 27. 16:56
 6/11 anonim ***** válasza:

Füchsel Viktória.

Veszprém.

ismered talán?

amúgy igaziak mellei.

és nem photoshop.

2009. szept. 27. 20:16
 7/11 A kérdező kommentje:
Neem, dehogy ismerem, csak kerestem a googleban képet ehhez a kérdéshez, és szimpatikusnak tűnt (jó most nézzetek hülyének, de nekem tetszik ez a stílus, mégha én nemis öltözködöm így, szerintem csinos lány)
2009. szept. 27. 21:14
 8/11 A kérdező kommentje:
Ha ismered és tudod, h nem ps, én elhiszem neked :).
2009. szept. 27. 21:17
 9/11 anonim ***** válasza:
nagyobb melle van, és valszeg szarrá szorítja a melleit a melltartó. dupla szivacsossal ilyenek lesznek nekedis, ésha hátban egy számmal kisebbet veszel
2009. szept. 28. 00:59
 10/11 anonim ***** válasza:

16. 52 vagyok. Én félkosaras push-upot hordok, nem kényelmetlen, ha megfelelő méretet használsz - bár ha nem tudsz dönteni, jobb a kisebbet választani, az jobban felnyomja - de azért olyan kicsi ne legyen, hogy szorítson! Főleg mert ha túl kicsit veszel, akkor elöl ki fog buggyanni belőle a melled, ami nem néz ki jól.

Nem tudom, lehet, hogy a diszkóban ez ribancoskodásnak számít, én goth vagyok, itt nincsenek ilyen asszociációk. Persze, hogy szigorú értelemben véve nem természetes, de szerintem ennyi játék belefér :) Nyilván melltartó nélkül nem úgy néz ki, de ebből se volt még gondom.

2009. szept. 28. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!