Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit vegyek fel bolondballagásra?

Mit vegyek fel bolondballagásra?

Figyelt kérdés
Holnap lesz, és semmi ötletem nincs. Nincs itthon semmiféle jelmezem, nem tudok beöltözni senkinek. Mi legyen? Köszi!
2013. ápr. 29. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
én annak idején fogtam egy nagyis csíkos szatyrot festékkel rárajzoltam a piros retró márkajelet, felvettem egy sapit a 200 fokba és egy pilóta szemüveget, illetve fürdőruha felső volt rajtam, egy tüllös szoknya és egy acélbetétes bakancs. Remélem tudtam ötleteket adni.
2013. ápr. 29. 16:52
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem csütörtökön lesz és zombinak öltözök
2013. ápr. 29. 16:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekünk májusban lesz. Én cowgirl leszek.

Azt azért megmondhattad volna, hogy fiú vagy-e vagy lány. :D

2013. ápr. 29. 18:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, összeállt a kép :D Utolsó, szerintem ilyenkor pont mindegy, hogy fiú vagyok-e vagy lány, nem tilos a másik nemnek beöltözni :D Amúgy lány vagyok.
2013. ápr. 29. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!