Szerintetek hány éves vagyok? 1-10-ig hány pontot adnátok rám?
2013. ápr. 28. 19:50
11/19 anonim válasza:
15? a frufru télleg fura de szerintem szép vagy :)
12/19 anonim válasza:
olyan 14 lehetsz és 7pont :) (de azért majd holnap elmondod hány éves vagy?
13/19 anonim válasza:
Végre egy természetes tinilány. 16 évesnek tippellek. Nálam 10/10! Nagyon helyes vagy, és azért plusz pont, hogy nem vagy agyonsminkelt, műszempillás, szőkített tömegcsaj.
14/19 anonim válasza:
14, 15, vagy 16 éves, adnék egy hetest, mert szimpatikus vagy.
16/19 anonim válasza:
16 körül lehetsz, és nagyon bájos, kedves arcod van. maradj ilyen természetes a továbbiakban is! :)
17/19 A kérdező kommentje:
Látom több komment nem érkezik ezért összegezzünk.
12 év: 4 ember
13 év: 3 ember
14 év: 5 ember
15 év: 3 ember
16 év: 3 ember
Na azért ennyire ne öregítsetek le :P 13 éves vagyok. Mondjuk mondták már, hogy idősebbnek tűnök a koromnál, de azt nem, hogy ennyire XD
Köszönöm mindenkinek aki azt mondta, hogy aranyos mag bájos meg szimpatikus vagyok. Senki ne aggódjon értem sose leszek ilyen [link]
2013. ápr. 30. 17:09
18/19 anonim válasza:
Ne is legyél!!! Pont attól vagy szép és bájos, hogy nem vagy "egy tucat".
19/19 anonim válasza:
Maradj mindig ilyen, a srácok bomlani fognak utánad, pont azért mert nem vagy tucat! És helyes arcod van, tényleg igazi természetes szépség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!