Szerintetek mennyit kellene még híznom? Sporttal jobb lesz? (kép) fiúk-lányok válaszát egyaránt várom:-)
Figyelt kérdés
görkorival izmosabb lábak esetleg? És felsőtestre hogyan? Sokat zabálok, de nem látszik.
Várom a véleményeket.
2013. ápr. 28. 11:40
11/18 anonim válasza:
Szerintem ez jó,nem kell híznod.
32/f
12/18 anonim válasza:
Szerintem se kéne híznod, így pont jó. Viszont a sport biztos nem ártana, formálna kicsit, de hízni ne hízz:)
23/L
13/18 anonim válasza:
szerintem férhetne rád egy ötös
14/18 anonim válasza:
Hízni nem nagyon kellene (mert biztos, hogy oda menne, ahová a legkevésbé kéne), de a sport sosem árt, formásít. Karra és combra erősítenék a helyedben, és fenékre is (bár az kép alapján teljesen rendben van).
Zabálni meg ne zabálj, egyél egészségesen, mert hiába nem látszik, attól még nem tesz jót.
15/18 anonim válasza:
ne zabálj sokat, hanem sok jót egyél inkább.. A gatya nagyon csúnya bocsi és ezért nem látszik a formád se rendesen, de gyanús, hogy rád férne némi izom..nem tudom hány éves vagy ezért nehéz konkrét tanácsot adni.. Avval nem ártasz magadnak, ha sokat mozogsz és a felsőtestre csak úgy edzél, ha tökéletesen megtanultad a gyakorlatot! Amúgy szép vagy:)23f
16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm:-)
16 vagyok amúgy.
2013. ápr. 30. 22:45
18/18 anonim válasza:
Jó alakod van! De azért hízhatnál olyan 8-10 kg ot. Kicsit sovány vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!