Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy modell ha 14 évesen kezdi...

Egy modell ha 14 évesen kezdi milyen fotózások lehetnek?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy pl:csak teljesen felöltözve fotózzák, vagy bikinibe is..?
2009. szept. 27. 01:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Bikini, topp melltartó nélkül, 30 éves kiélt r/bancnak öltöztetve, kis porcelánbabának öltöztetve...

Iwiw-en keress rá Kenyér Zsuzsira, ő 15 éves és modell!

2009. szept. 27. 07:49
 2/7 anonim ***** válasza:
ha melltartó nélkül fotóznak, 18 éven aluliakat, akkor az a cég gyanús...feljelenthetik őket ezért (tapasztalat)
2009. szept. 27. 07:59
 3/7 anonim ***** válasza:

a divatvilágban a 14 évessel már pont ugyan úgy bánnak, mint egy 24 évessel. Sokszor meg se kérdezik hány éves vagy, nem az a lényeg nekik, hanem hogy jól csináld amit kell. Ne számíts rá, hogy aztmondják: Jó te még csak 14 vagy ezért nem kell beledugnod a nyelved a fotó ereéig egy pasi torkába :P. Persze mondhatod h nem vállalod, de akkor ne nagyon várd hogy hívnak újra. A divatvilág nagyon kemény, és a modell nagyon kiszolgáltatott. Szóval h a kérdésedre válaszoljak igen, bikiniben is fotózzák

Remélem nem sértettelek meg a válasszal, tényleg csak azt szeretném, ha tudnád mire vállalkozol

2009. szept. 27. 11:46
 4/7 anonim ***** válasza:

Bikiniben is, persze...

Második: miért ne lehetne egy 14 évest melltartó nélkül fotózni??? Divatfotózáson pl... nem kell minden ruha alá melltartó, én sem hordok, mert szép mellem van. Van olyan ruha ami alatt nagyon hülyén néz ki a melltartó!!!

2009. szept. 27. 12:32
 5/7 anonim ***** válasza:
második vagyok..bikiniben persze,hogy fotózzák, (úgy a 6éveseket is), de nem felső nélkül, ahogy az első válaszoló írta. és igen, vannak olyan képek, amiken csókolózni kell, vagy ölelkezni, vagy ilyesmi,de nem biztos (sajnos),hogy ez a 14évesektől olyan távol áll...
2009. szept. 27. 12:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves második, ha jobban megnézed én azt írtam hogy topp melltartó nélkül..azaz topja van de melltartó nincs rajta...
2009. szept. 27. 12:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tesznek különbséget egy 14 éves meg egy 30-as modell között. sok modellcéget perelnek illegális gyermekmunkáért, csak hát ezeknek annyi pénzük van, hogy kivásárolják magukat a perekből. a szüleid hogy engedhetik neked ezt egészet? sose értettem azokat a szülőket, akik képesek ilyen módon tönkretenni a gyereküket.
2009. szept. 27. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!