Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kék körömlakkot hol találok?

Kék körömlakkot hol találok?

Figyelt kérdés

Ez most komoly kérdés. Veszprémben egy boltban sincs olyan, amilyet akarok. Mattot keresek, és vagy normális kéket, vagy sötétkéket. Semmi csillogás... 350 körül keresek, 12 ml-eset. Nem találok.

Segítesz? (ha van neked, vagy a városodban, légyszi írj privit, ha hajlandó vagy levélben küldeni nekem pénz fejében- persze csere is érdekel:D

2009. szept. 26. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Dm/Rossman SHE márka :)
2009. szept. 26. 20:46
 2/8 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

ilyen színűek kellenének. De tartós körömlakk, nem ami lekopik rögtön

2009. szept. 26. 20:50
 3/8 A kérdező kommentje:
2009. szept. 26. 20:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Avonban szoktam látni ilyesmi színűeket.Csak az a gond velük,h drágák :S.Esetleg bemehetsz még kínai üzletekbe is.Ott olcsóért vannak szép körömlakkok. Egy a hátrányuk:hamar lekopnak!
2009. szept. 27. 11:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen a Dm-ben a S-henek szoktak ilyesmi színei lenni. Azonkívül Vp-ben a Haszkovón van egy körmös bolt és rengeteg színű lakkjuk van, nagyon jó áron! Aztán Vp-ben a félemeleten a Cserhát étteremmel szemben is van egy bolt, ott is jó áron vannak lakkok. Nézz be, hátha van a megfelelő színben.
2009. okt. 1. 15:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ez lemaradt: [link] Jó nagy a színválaszték, nem néztem végig!
2009. okt. 1. 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:
Szinte bárhol találsz, Müllerben, DM-ben, akár még hipermarketben is. Miss Sporty-t ajánlok ;)
2009. okt. 1. 17:18
 8/8 anonim válasza:
Én tegnap vettem egy kék és egy szürke essence körömlakkot veszprémben a Kossuth utcán, a Rossmannba. Igaz csak 5ml, és nem 12, de nekem nagyon tetszik a színe. Egyszer is elég vele átkenni, jól fed. 350ft/db. :)
2011. máj. 28. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!