Mi a véleményetek rólunk? (kép)
2013. ápr. 26. 21:51
11/29 anonim válasza:
Teli vagytok energiával, jók vagytok
20/F
13/29 A kérdező kommentje:
nem probléma :)
2013. ápr. 26. 22:23
14/29 anonim válasza:
átlagosak vagytok,ha nem vagytok kis p*csák akkor is úgy viselkedtek,ha unatkozok akkor beszélgetek vagy olvasok és nem pózolok,amúgy de,ez kacsaszáj
15/29 anonim válasza:
Szerintem pedig a barátnőd sokkal idősebbnek látszik a koránál. Hamar fog hervadni....
16/29 A kérdező kommentje:
látom a vélemények megoszlanak :)
2013. ápr. 26. 22:35
17/29 anonim válasza:
A sétát pedig nem csak a fotózásra értettem, hanem pl. amikor magadat mutogatod interneten. Bár ilyenkor nem is sétálni, inkább aludni kéne. A szőke barátnődről pár hete voltak fent képek, nem a korához képest öltözködik, ez volt akkor a véleményem.
18/29 anonim válasza:
Nem fog hamar hervadni, csak sokkal dominánsabb lesz a barátságban...
19/29 anonim válasza:
a szöszi nagyon koravén, de látszik a fején, hogy még gyerek... Ezt teszi a(z elkenődött) smink. Te sokkal helyesebb vagy.
20/29 anonim válasza:
Hát szerintem átlagosnál picit szebb kislányok vagytok :) Nem feltétlen fordulnék meg az utcán utánatok. Nekem szimpatikusak vagytok csak ezt a csücsörítést könyörgöm ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!