Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen Yves Rocher terméket...

Milyen Yves Rocher terméket vettél már?

Figyelt kérdés
És szerinted megérte? Mennyibe került? Mit érdemes most venni ott?
2013. ápr. 26. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez egy elég szubjektív dolog, hogy mit érdemes venni ott, mert azt érdemes, ami bevált, és ami bevált, az lehet, hogy csak nekem vált be... Én immáron 2 éve vásárolok náluk, törzsvásárló vagyok és ennek köszönhetően kezdtem jobban, többet, átgondoltan náluk vásárolni, mert nagyon jó maga a törzsvásárlói rendszer. És én azt gondolom, hogy törzskártya nélkül nem érdemes venni semmit, ahhoz képest, hogy 2500 Ft egy kézkrém... Nekem jobban megéri, ha lejön a 40%, de úgy már teljesen, minden egyes Forintját megéri! A parfümök csodálatosak, különlegesek és egyediek. Általában ha piacra dobnak egyet, akkor jön vele egy parfümdezodor és egy testápoló is, természetesen ugyanolyan illattal. Jók még a hajápoló termékeik, most vezettek be egy olyan akciót, amiben 300 ml-t adnak 600 Ft-ért miközben egy drogériás sampon 700-800 Ft és 150 ml, ezekben viszont természetes anyagok vannak. Beváltak még a szérumok, meg szinte az összes arcápoló cucc. Legutóbb Sebo Specific Pórustisztító arclemosót vettem a pattanásos bőrömre, és teljesen jól tisztít, finom az illata és sokkal szebb tőle a bőrképem. Meg akkor is szoktam náluk vásárolni, ha ajándákot keresek valakinek, mert szinte mindig vannak külön összeállított, ízléses, szép csomagok egy-egy termékcsaládból. (pl. tusfürdő+kézkrém+testápoló+parfüm) Mindig nagy sikere van! :) Egyedül a sminkek nem váltak be, a BB krém ritka sz*r, az alapozókkal együtt. A lakkok, rúzsok és a szemhéjfestékek jók.

Továbbá jók a testradírok (olivás, vaníliás is) meg a fogyasztó krémek is hatásosak. Törzsvásárlóként azért jó náluk vásárolni, mert már alapvető szépségápolási, háztartási dolgokat is árulnak, és így a folyékony szappant, vattakorongot, dezodort és egyéb flincflancot is ott vásárolok a drogériás ár töredékéért, magasabb minőségben.

2013. ápr. 26. 20:30
 2/2 anonim válasza:
Vettem ott egy tusfürdőt -990 ért málnásat nagyon finom az illata szerintem megérte már kifogyóban van úgyhogy most szeretnék venni kókuszosat is meg még egy kókuszos parfümöt nekem nagyon tetszett az illata habár elég sokan nem szeretik :)
2014. ápr. 17. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!