Mennyire fontos egy lányon a smink? Mit takar, ha egy lány nem sminkeli magát sulira? (semmivel)
Valaki írta itt,hogy 'ápolt külső,biztos belsőt takar'-->erre gondolva,ha valaki nem sminkeli magát,egyenlő azzal,hogy nem is ad magára bizonyos szempontokat nézve?
Én nem sminkelek,és elgondolkoztam ezen... Nem akarok szebbnek kinézni,mint aki vagyok,és nem akarom,hogy valaki úgy szeressen belém,hogy később meg sem ismer smink nélkül,meg nem hinném,hogy beletartozna a mindennapi megjelenésünkben. Bár mostanában sok 12-13-14 éves lányon látom,hogy napi szinten legalább a szemceruza megvan.
Miért is fontos?
már bocsi de ebben az esetben a kérdésed félrevezető - meg te is.
15 évesen tényleg nem kell az alapozó, sőt sztem nem is szabad.... de attól még amiket írtál az nem csak erre a korosztályra vonatkozna. bár a szemceruzát még midnig nem tudom hova tenni, h miért fáj az neked. annyira apróság, olyan mintha vki kilakkozza a körmét v felvesz egy fülbevalót.
a másik meg, hogy itt írod, h nem akarsz szebbnek tűnni stb, aztán meg kiderül, h amikor fényképeznek, akkor azért pózolsz ezerrel meg sminkelsz. most ezt akkor hova tegyük? te is az a fajta lány vagy, akinek csak a facebook közönsége számít, a mindennapi társaid meg úgyis tökmind1? arra nem godnoltál h egy fiúnak a fényképed alapján tetszel meg, akkor pont ugyanabban a helyzetben vagy amit ellenzel?
bár a szemceruzát még midnig nem tudom hova tenni, h miért fáj az neked.'-->Nem tudom miért fáj nekem, de elismerem ha valakinek nagyon szép a sminkje,és szép az arca,mindig megjegyzem,hogy nagyon jó a smink,vagy szép az arca,pl: Barátnőmnek.
De látod-látod magamom mégis 'fáj',de csak sulira.
Itt pedig megítéltél úgy ahogy nem ismersz. A profilképem Januárba cseréltem le, azóta is az a képem van kint.
Azóta képet nem raktam ki magamról.
Kb 1 hónapja raktam ki egy idézetet utoljára.
Na és kb 2 hete jelöltem vissza valakinek utoljára.
A facebookról annyit,hogy napi 2megnézés,hogy történt-e valami,vagy,hogy ki hogyan ossza az észt a virtuál világban.:)
Képeimet magamnak készítem,és a gépre rakom fel egy albumba.:)
Igen látod beállítottál úgy,hogy nem is ismersz.:)
Na meg valóban nem sokan néznek meg 'úgy', de szerencsére van azért,és igen biztosan tudom,hogy Ő nem a sminkem miatt néz meg,hanem anélkül.
Nekem ez esik a legjobban,hogy nem szép nagy kiemelt szemeimmel hódítom el, hanem csak úgy a természetes arcommal..:) Másról pedig nem gondolok semmit,sőőt,ha szépen sminkkel az szerintem szép is. De nekem ez nem ad önbizalmat,úgy érzem, az nem én vagyok...:)
"Bár mostanában sok 12-13-14 éves lányon látom,hogy napi szinten legalább a szemceruza megvan. "
én erre gondoltam, h miért fáj neked, azaz miért zavar, hogy mások használnak, nekik fontos?
Egyébként az h kinek tetszel meg az kb 3 másodperc, ennyi ideje van eldönteni egy pasinak h jobb vagy e az átlagnál... persze h lehet úgy is ismerkedni, h suliban mondjuk fél évig szemeztek, na meg, akkor előtérbe kerülhetnek a belső tulajdonságok. Ami szerintem amúgy jobb is. De tény h mindenkinél az első benyomás számít, fiúnál, nőnél, munkatársnál stb egyaránt. Ha vki belerak a "csak egy átlagos lány" dobozba, abból már elég nehéz kitörni utána, kivéve ha szuper belső tulajdonságaid vannak, amit adott esetben kamatoztatni is tudsz.
Azt nem bántásból írtam,csak arra írtam,hogy igen tényleg a napismink az átlagban megvan majdnem minden 8-9-10-es lányon.
Erre gondoltam mikor írtam,és hát igen én mikor látok egy pl: 7-8.-os még azért 'kislánynak' nevezhető lányt,furcsának találom ha ennél több van rajt.
pl: tus.
Nem nézem le,de furcsának találom, nem hinném,hogy ilyen idős korban szükség van rá,mert később még többet akar,és akkor nagyon sok lesz már szerintem.
Furcsának találtam,hogy egy kérdésben így tettek valakire bélyeget,hogy 'ápolt külső'= a sminkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!