Mit vegyek fel a holnapi Black metal partyra?
Ez a ruha jó lesz:
Vagy kicsit egyszerűbb is megfelel?
(rocker vagyok, nem tetszik, nem írsz ide. :)
Húúú ez szuper jól néz ki!!! Nyugodtan felveheted ;)
20/L
Nem tudom, te jártál-e már black metál koncerten?
Ez a ruha inkább kamugoth, divatrocker kinézetű.
Úgy röviden összefoglalva, egy black metál koncerten nem csicsáznak az emberek. Egyszerű fekete póló-nadárg fiúknak, hozzá elég nagy szegecses kiegészítőkkel (mármint rendes, tényleg hegyes, akár 5-10 centis szegecsekkel is). Lányok szintén ilyen egyszerűen, de ha ki akarnak öltözni, akkor egy sima, díszítés nélküli vagy maximum csatos, acélmerevítős fűző, rövidnadrág/szoknya és neccharisnya, kivágott felső. Szintén szegecses kiegészítőkkel.
A bőr népszerű anyag mindkét nemnél.
De ha ilyen ruhában black metálosok közé mégy, ne lepődj meg, ha szóba sem állnak veled. Már ha tényleg black metálosokról van szó. Ők többnyire lenézik a legtöbb metál stílust, hiszen a blackhez képest szinte mind lájtos, divatzene inkább. A trash, death, bizonyos "core zenék" még elfogadottak persze, de a "goth" meg hasonlók közröhej tárgyai.
Egy-két kép, hogy hogyan illik oda menni:
Szóval szerintem felejtsd el ezt a fodros sz*rt, csak hülyét csinálnál magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!