Miért van az, hogy az évfolyamomban szinte minden fiúnak a deszka barátnőm jön be? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
12 éves vagyok 161 cm, 54kg, 75c melltartót hordok, formás fenekem van, és pattanásos vagyok. Az osztálytársaimhoz képest fejlett vagyok.De van egy osztálytársam (lány) aki deszka és semmi nőies formálya nincs de mégis minden évfolyam társam bele van zúgva. Lehet, hogy azért nem jovok be nekik mert pattanásos vagyok? De nem tehetek róla hiszen ezt örököltem az anyukamtol, mivel ő is pattanasos volt gyerekkorában es csak 19 éves korában multak el neki. De amugy a pattanásaimat mindennap kezelem de így is csak lassan múlnak el. Egyedül csak a nálam idősebbeknek (15 éves fiúknak) jövök be igaz ők helyesebbek az évfolyam társaimtól de akkor is én velem egykorú fiúval szeretnék járni.2013. ápr. 25. 22:18
1/7 anonim válasza:
a 12 éves fiúkat még a deszka csajok izgatják
velem is ez volt,14-15 éves koromban változott meg a dolog,akkor már értékelték a feneket és a melleket,várj pár évet és veled is ez lesz:)
19L
3/7 anonim válasza:
12 éves fiúkat még az is csoda ha érdeklik egyáltalán a lányok... annyira éretlenek még, csak kisgyerekek. Mellesleg nem attól szép egy lány hogy nagyok a mellei és a segge... ezek csak részletek, de az egész számít. Egy deszka csaj is lehet gyönyörű... meg egy nőies nő is lehet ronda...vagy fordítva is. Sok mindenen múlik, az öltözködés is sokat számít, a fiúknak a csajos csajok tetszenek, szoknyák, stb.
12 évesen mondjuk még senkivel nem kéne járnod... gyerek vagy még te is.
4/7 anonim válasza:
12 évesen még a lányok 90%-ának nincs melle. Nekem sem volt, és most sincs túl nagy, de attól még tetszek a fiúknak. Ne gondold azt, hogy a fiúknak csak az számít, hogy valakinek nagy melle és nagy se*ge legyen. 12 évesen meg még főleg nem ez számít. A barátnőd valószínűleg viccesebb, aranyosabb és szebbnek tartják a fiúk. Ilyen korban még ez számít és nem az, amit te leírtál.
5/7 A kérdező kommentje:
Tudom még fiatal vagyok, hogy járjak valakivel de szinte mindenkinek volt pasija meg csókolózott is, még olyan pletykák is terjengenek, hogy az egyik osztálytársam elvesztette a szüzességét. Bár viccesebb vgayok a deszka barátnőmnél meg aranyosabb is mindenki azt kérdezi tőlem, hoy hogy bírok a legrosszabb helyzetben is mosolyogni és nem sírni.
2013. ápr. 26. 19:36
6/7 anonim válasza:
Valószínűleg, simán csak ronda vagy, apropó a barátnőd szép, és ezért tetszik a fiúknak. 13\L
7/7 anonim válasza:
Azért az állítólagos barátnődről eléggé ''szépen'' beszélsz a háta mögött. Valószínűleg kicsit duci vagy, meg még pattanásos is. 12 évesen ilyen dolgokkal foglalkozni... Veszítsd el a szüzességedet is 12 évesen, mert azt hiszed ez menő! Még gyerekek vagytok, főleg az a fiúk (ugye ők később érnek) Az összhatás a fontos, meg az arcvonások is, öltözködés, frizura. 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!