Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám betörni-megpuhít...

Hogyan tudnám betörni-megpuhítani a cipőmet anélkül hogy véresre dörzsölöm a bokám?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Otthon hordjad egy darabig zoknival, nekem ez be szokott válni. Bár vannak olyan cipők, amik annyira el vannak cs*szve, hogy még ez sem segít :)
2013. ápr. 25. 10:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Milyen anyag? bőrt szoktam krémmel "átgyúrni" kicsit.

Ha szoros, vizes zoknival otthon hordani.

2013. ápr. 25. 11:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Koszi!! Bor es menyasszonyi cipo lesz.. Mivel nagyon pici a labam nem nagyon van valasztasi lehetosegem h milyet vegyek.

Megfogadom a tanacsokat!

2013. ápr. 25. 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Óhh, sok boldogságot! :)

Nagyon törős cipővel még azt csináltam fentieken kívül, hogy rongyba csavarva, kalapáccsal kicsit megütögettem a kritikus részeknél. (sarok bizonyos pontja, bütykömnél) De persze nagyon finoman kezdd el és látod, mennyire kell.

2013. ápr. 25. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!