11/15 anonim válasza:
A combod csak úgy elterül a kövön,a hajad borzalmas,emellett elég nagy darab lány vagy.Én is frászt kaptam az első képtől:/
Sajnálom egyáltalán nem vagy szép,de ez nem a te hibád nincsenek olyan adottságaid:/ ha kicsit mozognál és formálnád a combjaidat,meg rendbe tennéd a bőrödet/hajadat akkor valahogy már kinéznél.
őszinte választ akartál,tessék ez a kemény igazság
12/15 anonim válasza:
ez te lennél?
teljesen átlagosan nézel ki. az első képen látszik hogy nagy szép zöldesbarna szemed van :) az enyém is hasonló szinü :)
a hajaddal lehetne valamit kezdeni. de látom még fiatal vagy, és még sokat fogsz változni, hidd el.
13/15 anonim válasza:
Aranyosnak, a második képen (vagy) jobb.
14/15 A kérdező kommentje:
én vagyok a képeken igen! mozgok is gének miatt olyan a combom futok rendszeresen.....a bőröm most kezdett ilyen lenni :S ja és nem 10 éves vagyok hanem 16!
2013. ápr. 25. 18:26
15/15 anonim válasza:
nem vagy szimpatikus, szerintem borzalmasak ezek a képek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!