Mi a véleményetek a szöszi csajról a klipben? (link)
2009. szept. 25. 21:49
1/17 anonim válasza:
Őszintén???
Kár érte, hogy egy ilyen gyökér bandával van egy klippben.
2/17 A kérdező kommentje:
Pontosabban??
:D
2009. szept. 25. 21:56
3/17 anonim válasza:
sztem nagyon csinike! :) de tényleg nem nagyon való oda... (: szia :)
4/17 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy nagyon szép...
6/17 Sexylady válasza:
Eléggé műnő, nem illik hozzá a zene stílusa, gyökér bandában van, ha így akar kinézni, akkor inkább illene hozzá a tecktonik, v hasonlók..
7/17 anonim válasza:
Dekoratív. Bár szerintem sötétebb hajjal gyönyörű lenne, így kicsit tényleg műnős. Egyébként örök hálám, Kérdező! Épp ezt a videot kerestem, csak tegnap láttam Viva-n a klipjét, de a címét nem láttam. Szóval kicsit off, de köszönöm. :)
8/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép és csinos!!
9/17 A kérdező kommentje:
:)
Hogy én mennyire nem szeretem azt, hogy manapság mindenki a sötétebb hajat "pontozza"...hogy már attól függ a műnőség, hogy ki szőke...
Na de mindegy.
:)
2009. szept. 26. 12:42
10/17 A kérdező kommentje:
Ja és nagyon szívesen! :)
2009. szept. 26. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!