11/23 anonim válasza:
Első, első. Tényleg szép vagy.:) Néhol úgy nézel ki, mint Candice Swanepoel :D
12/23 A kérdező kommentje:
Na ezt..nem bánnám :)) de nem így van.
Köszi a válaszokat!
2013. ápr. 23. 13:44
14/23 anonim válasza:
Én is az elsőre szavazok mondjuk hanyagolnám ezt a pózolás dolgot. Szerintem természetesen is szép lennél :)
17/23 anonim válasza:
Első, második. De függ attól is, milyen célra.
Tényleg gyönyörű vagy, de szerintem ezek nem a legjobb képek Rólad. Nem tudnám normálisan megfogalmazni miért. Talán az erőltetett lenne rá a legjobb szó. Kicsit ügyesebb fotóssal szerintem hiper-szuper képeket lehetne Rólad csinálni.
18/23 A kérdező kommentje:
Facebook célra :)
Köszi szépen!
2013. ápr. 25. 11:38
20/23 anonim válasza:
Nos, erre a célra szerintem egyik sem az igazi. Az biztos, hogy a legelső a legvonzóbb/legszebb, de nem hiszem, hogy olyannak mutat, mint amilyen valójában vagy.(sugallt belső tulajdonságokra értem)
De ez a magánvéleményem, értékeld át, mennyi az igazságtartalma. (hiszen nem ismerlek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!