Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Világosbarna a hajam. Vagyis...

Világosbarna a hajam. Vagyis ilyen karamell szinű. és beakarom festeni sötétbarnára. De vasalom és elég roncsolt. Vagyis lassan nő. Ha elkezdem festeni nagyon fogja a hajamat roncsolni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 25. 19:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát sajnos valószínüleg igen:S De ezoterikus/bio boltokban lehet kapni hennát mindenféle színben, nem csak vörösben és nagyon szép árnyalatú barnák vannak. Anyukám is sötétbarnára festette be magának és nem lett tőle vöröses színe a hajának, mint azt sok helyen olvasni. A henna azért jó, mert nincs benne mesterséges anyag, csak természetes, és így nem roncsolja sőt. Én is festem a hajam hennával (én vörösre), és nagyon gyenge vékonyszálú lassan növő hajam volt, de a benne lévő gyógynövényektől hála, egyre jobb minőségű a hajam:) Az, hogy milyen lassan fog lekopni, szerintem a haj természetétől függ, nekem ha nem nőne le hajtőnél simán ellenne 3-4 hónapig és max 1-2 árnyalatot világosodna (bár hozzáteszem, hogy én elég gyakran mosok hajat). Szóval szerintem érdemes kipróbálni, ártani nem fog, sőt:) Egyébként én Gliss Kurral mosok hajat, az is sokat segíthet a haj szerkezetén:) Én, mivel festem a színvédős verzióját használom.
2009. szept. 26. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!