Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sportos fiúk! Nektek tetszik...

Sportos fiúk! Nektek tetszik az ilyen női test? Ugye, a ti ízlésetek szerint ez még nem túl izmos? (mert gondolom, egy vékony, vagy elhízott férfi számára az)

Figyelt kérdés
[link]
2013. ápr. 20. 16:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

lany vagyok - nekem nagyon tetszik en is ilyen szep izmos vagyis ezt inkabb feszesnek neveznem szeretnek lenni

a hasamnal mondjuk nem akarom hogy latszodjon az izmok alakja

viszont komolyan nem hiszem el hogy a sok dagadt csajtol el vannak ajulva itt a sracok, akik olyan puhak hogy csak na...

nah de mindegy is. van baratom. o tamogat az edzesben, mert most en is inkabb a puha kategoria vagyok es nem tetszik...

amugy attol hogy valaki izmos meg leht noies.

nem noi body builderekrol beszelunk!

de nehogy mar hajas disznonak kellje lennem hogy szep legyek.

hat akkor majd nem tetszem a vilagnak majd csak a pasimnak!

2013. ápr. 29. 20:00
 12/23 Arnold Coleman válasza:
100%
Szia. Én 3 éve edzek nem vagyok kidobó alkat még megközelítőleg sem inkább mint egy szertornás srác és azt kell hogy mondjam hogy ez a nő nagyon vonzó számomra. Semmi túlzást nem vélek felfedezni benne és nem is igazán értem az előttem szólókat. Semmi nem vastag vagy férfias rajta. Látszik hogy sportol ami nem csak hogy vonzó de nagyon szimpatikus is. Úgyhogy ha azért kérdezted mert szeretnél ilyen lenni, akkor sok sikert hozzá!
2013. máj. 6. 20:25
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, akinek még JNL is túlzás...
2013. máj. 6. 20:52
 14/23 Springer Botond válasza:
0%

4-essel értek egyet.

Szerintem nem nőies.

Rondák az izmos nők.

Nem értem, hogy miért kell egy nőre dagadó, kemény izom.

Férfin szép, nőn rusnya.

Ennyi.

2013. aug. 12. 19:41
 15/23 anonim ***** válasza:
És ezt most miért írogatod be sorba a régi kérdésekhez? Komplexusod van?
2013. aug. 12. 20:31
 16/23 anonim ***** válasza:
Hasa és a karjai jók, a combja picit lehetne vékonyabb, melle nekem túl nagy.
2013. aug. 13. 00:09
 17/23 Springer Botond válasza:
36%

Igen. :-)

Nem tetszik, hogy felboul a világ természetes rendje, és egyesek ezt még reklámozzák is.

"Strong is the new skinny."

Lósz@rt!

Egy nő legyen vékony/törékeny, vagy legyen kerek/gömbölyű, de semmiképpen se legyen izmos/erős. Ez a férfiak dolga, jó reggelt!

Borostát és farkat nem akartok esetleg? Mert már csak az hiányozna az izmok mellé...

Heti 3x járok az edzőterembe, de mindig megrökönyödöm egy súlyemelő nő látványától.

Baromira nem szexi, és a végeredmény sem az.

2013. szept. 18. 08:16
 18/23 anonim ***** válasza:

Ez a csaj nagyon tavol all attol hogy testepitonek nevezhesd.

Szerintem pont hogy szep csinos.

2013. szept. 18. 10:02
 19/23 anonim ***** válasza:
Egyéni szocprobléma, ha olyan jellemgyenge vagy, hogy egy erősebb nőt nem tudsz kezelni. Van még elég puha, törékeny, pálcika, vékony és nem vékony zsírpaca, formátlan semmilyen csaj, nem kell félned, hogy elfogynak. Nehogymár azt a keveset is elvitasd, amelyik megpróbál egészséges, erős testet összehozni magának! Ha az arány megközelíti az 50-50-et, majd írhatsz, de amíg olyan 98-2 a sportolatlanok javára, addig ne. Tartsd meg magadnak a bánatod.
2013. szept. 18. 12:31
 20/23 anonim válasza:
imádom:é ha ilyen vagy kedves kérdező írj üzit. :)
2013. okt. 3. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!