Sportos fiúk! Nektek tetszik az ilyen női test? Ugye, a ti ízlésetek szerint ez még nem túl izmos? (mert gondolom, egy vékony, vagy elhízott férfi számára az)
lany vagyok - nekem nagyon tetszik en is ilyen szep izmos vagyis ezt inkabb feszesnek neveznem szeretnek lenni
a hasamnal mondjuk nem akarom hogy latszodjon az izmok alakja
viszont komolyan nem hiszem el hogy a sok dagadt csajtol el vannak ajulva itt a sracok, akik olyan puhak hogy csak na...
nah de mindegy is. van baratom. o tamogat az edzesben, mert most en is inkabb a puha kategoria vagyok es nem tetszik...
amugy attol hogy valaki izmos meg leht noies.
nem noi body builderekrol beszelunk!
de nehogy mar hajas disznonak kellje lennem hogy szep legyek.
hat akkor majd nem tetszem a vilagnak majd csak a pasimnak!
4-essel értek egyet.
Szerintem nem nőies.
Rondák az izmos nők.
Nem értem, hogy miért kell egy nőre dagadó, kemény izom.
Férfin szép, nőn rusnya.
Ennyi.
Igen. :-)
Nem tetszik, hogy felboul a világ természetes rendje, és egyesek ezt még reklámozzák is.
"Strong is the new skinny."
Lósz@rt!
Egy nő legyen vékony/törékeny, vagy legyen kerek/gömbölyű, de semmiképpen se legyen izmos/erős. Ez a férfiak dolga, jó reggelt!
Borostát és farkat nem akartok esetleg? Mert már csak az hiányozna az izmok mellé...
Heti 3x járok az edzőterembe, de mindig megrökönyödöm egy súlyemelő nő látványától.
Baromira nem szexi, és a végeredmény sem az.
Ez a csaj nagyon tavol all attol hogy testepitonek nevezhesd.
Szerintem pont hogy szep csinos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!