Szerintetek holnap már lehet napozni? Fog ez a nap már?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 21:15
1/10 anonim válasza:
Szerintem simán.. én is napozást tervezek :D
De kend be magad kencével, nehogy lesülj.
2/10 anonim válasza:
a nap bármikor fog... még télen is le lehet égni ha nem vigyázol... (nagyapám igy járt mikor osztrákoknál sielni volt.. szépen meglátszott a siszemüveg :D)
amugy simán le lehet már égni, ugyhogy óvatosan
(egrészt én tavaly április elején égtem le, ugyhogy reggel 10-11ig voltam napon, de most is egy ismerösöm totál leégettmert kirándulni voltak
3/10 anonim válasza:
Fog bizony. Én délután a kertbe dolgozgattam, és estére már látszott a trikó helye :). Holnap is ilyen munka vár rám, de ha tényleg bejön az előrejelzés, már fürdőruhában és napvédővel csinálom.
4/10 anonim válasza:
osztalytarsam 15perc alatt leegett.:)
5/10 anonim válasza:
Én tegnap napoztam már és nagyon szép eredménye lett :))
6/10 anonim válasza:
Csütörtökön a strandon hamar lepirultam. Szóval fog,
7/10 anonim válasza:
én már napok óta napozom, de azt tapasztaltam hogy annyira nem égek le. Másfél óra után kicsit pirosabb lett az arcom, de nem égtem teljesen vörösre. Háromtól fél ötig voltam kint, és elég szépen fogott a nap.:)
8/10 anonim válasza:
Mi az hogy! Dél köröl éget! 15-20 perc után!!!
ha napozni akarsz vagy 10 óra előtt, vagy 15 óta után! Szépen barnít! de akkor se legyél kint egy óránál többet!
9/10 A kérdező kommentje:
jólvan, köszönöm szépen a válaszokat, akkor lassan kifekszem szerintem :)
2013. ápr. 20. 13:12
10/10 anonim válasza:
én 1 és 2 között voltam kint ma :) meg tegnap is. NEm tudom h barnított -e, de jól esett és nem égtem le, de azért az arcom takargattam mert azt égette a napsütés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!