Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam?

Mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés
[link]
2013. ápr. 19. 19:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A hajad nagyon tetszik, de a fültágítótól rosszul vagyok... nagyon utálom....
2013. ápr. 19. 20:22
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Az a vasdarab tényleg gáz,csoda hogy még eddig nem szakadt le a füled tőle

Egyébként a kép szar lett mert felénk nézel és a fényviszonyok se a legjobbak,úgyhogy nem is igazán lehet erről a képről véleményt mondani

Azt egyébként nem értem hogy miért kell bunkóznia egyes válaszolóknak?Oké,legyetek őszinték,mondjátok azt hogy nem jön be nektek,de ezt nem lehetne esetleg kultúráltabb formában megtenni?

Ő legalább felvállalja magát,kíváncsi lennék rá hogy ti hogyan néztek ki.Ha már ennyire nem bírjátok visszafojtani a tuskóságot akkor legalább tegyetek fel magatokról képet,könnyű a monitor előtt névtelenül fröcsögni ok nélkül.Ártott nektek ez az ember valamit?

2013. ápr. 19. 20:34
 13/21 anonim ***** válasza:

*Egyébként a kép szar lett mert felénk nézel

mert nem felénk nézel

bocs

2013. ápr. 19. 20:35
 14/21 A kérdező kommentje:
A magyar emberek nagy többsége már csak ilyen :) mit mást is várhatnék?
2013. ápr. 19. 20:41
 15/21 anonim ***** válasza:

"A magyar emberek nagy többsége már csak ilyen"

Igen,egymást marják az ellenséggel viszont összefekszenek :) Ezért tart itt ez az ország

2013. ápr. 19. 20:51
 16/21 anonim válasza:
21%
A kérdező szerintem se nem magyar se nem ember.
2013. ápr. 19. 20:52
 17/21 anonim ***** válasza:
Hát én nem akarlak megbántani, de ha hozzámszólnál az utcán, megijednék! Nagyon érdekes tekinteted van, inkább negatív értelemben. :/ Szerintem ha a hajadat kicsit helyrepofoznád, és kiszednéd azt az undorító fültágítót, meg stílusban egy kicsit változnál, nem lennél rossz srác.
2013. ápr. 19. 21:14
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem jóképű vagy, de ez a frizura tényleg nem a legelőnyösebb. :)
2013. ápr. 19. 21:49
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a hajad miatt, de nekem Joe Gilgun jutott rólad eszembe. :D Arcra nem hasonlít (mondjuk neki elég érdekes feje tud lenni, de nagyon bírom), de valahogy mégis. A fültágítót én személy szerint nem szeretem, de amúgy nem gáz.
2013. ápr. 20. 09:12
 20/21 anonim ***** válasza:

a hajaddal kezdeni kell valamit, az ilyen féloldalon elválasztott csak a nagyon szép, karakteres arcú, embereken áll jól. rajtad elég meleg hatást kelt... :)

és a fültágitó sem kell.

ha ezt megváltoztatod, jobb painak fogsz tünni.

2013. ápr. 20. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!